Σαχάρα

Περιγραφή

Η Σαχάρα είναι μια γλυκύτατη μικροκαμωμένη σκυλίτσα (13-14 κιλά) και περίπου 6 ετών. Όταν την βρήκαμε ήταν τόσο αδυνατισμένη, που το πρώτο όνομα που της δώσαμε ήταν “Ακτινογραφία”, επειδή διαγράφονταν όλα τα κοκαλάκια της…

Είναι ένα σκυλάκι φιλικό και χαδιάρικο αλλά αρκετά συνεσταλμένο, που εμπιστεύεται πιο εύκολα τις γυναίκες. Φοβάται τις απότομες κινήσεις, τις φωνές και τους δυνατούς θορύβους, γι’αυτό χρειάζεται ένα περιβάλλον όσο το δυνατόν ήσυχο και έναν άνθρωπο με υπομονή και πολλή αγάπη, που θα της δώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να νιώσει ασφαλής και να εκδηλώσει τον γλυκό της χαρακτήρα. Ξέρει να περπατάει με λουρί, είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη και θα δοθεί για υιοθεσία με microchip, βιβλιάριο υγείας και συμβουλές εκπαίδευσης.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. 

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 586949203594839
Περιοχή: Κορωπί, Αττική

Καταχώρηση: 5 / 8 / 2019

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Fazoo Farm - Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Τηλέφωνο: 6982977330

Άλλες αγγελίες του χρήστη (114)