Άμπι

Περιγραφή

Η Άμπι είναι μια γλυκύτατη σκυλίτσα περίπου 4 ετών και μεσαίου μεγέθους. Είναι φιλική με ανθρώπους, σκύλους και γάτες! Είναι στειρωμένη, αξιολάτρευτη, ζωηρή, πανέξυπνη και τρυφερή. Όταν είναι χαρούμενη η φατσούλα της κυριολεκτικά χαμογελάει! Αν θέλετε να ζήσετε συντροφιά με ένα μουτράκι που απολαμβάνει κάθε στιγμή που βρίσκεστε κοντά του και εκδηλώνει τη χαρά του με όλο του το είναι, δώστε της πίσω το χαμόγελό της, υιοθετήστε την! Θα δοθεί σε υπεύθυνη οικογένεια εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας, συμβουλές εκπαίδευσης και microchip.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. 

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

Ράτσα: Μπουλ τεριέ - Bull terrier
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 486939204692846
Ημίαιμο
Περιοχή: Κορωπί, Αττική

Καταχώρηση: 19 / 8 / 2019

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Fazoo Farm - Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Τηλέφωνο: 6982977330

Άλλες αγγελίες του χρήστη (114)