Μπρέντα- pitbull ημίαιμο

Περιγραφή

Η Μπρέντα είναι μια σκυλίτσα ιδιαίτερης ομορφιάς και μοναδικού χαρακτήρα. Είναι καταπληκτική με τους ανθρώπους, λιώνει για χάδια και μοιράζει φιλιά συνεχώς. Απολαμβάνει πολύ το ξύσιμο στην κοιλιά, γι’αυτό και αγαπημένη της ασχολία είναι να πέφτει ανάσκελα και να περιμένει ποιος θα της κάνει το χατήρι! Είναι περίπου 6 ετών, μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους, εμβολιασμένη και στειρωμένη. Προτιμά να είναι το μόνο ζωάκι στο σπίτι, χωρίς γάτες και άλλους σκύλους. Θα δοθεί με βιβλιάριο υγείας, συμβόλαιο υιοθεσίας, συμβουλές εκπαίδευσης και microchip. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. 

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

Ράτσα: Πίτ μπούλ - pitbull
Ηλικία: 5+
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 685939204682964
Ημίαιμο
Περιοχή: Κορωπί, Αττική

Καταχώρηση: 19 / 8 / 2019

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Fazoo Farm - Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Τηλέφωνο: 6982977330

Άλλες αγγελίες του χρήστη (114)