Ήρα

Περιγραφή

*** Ψάχνει μια μόνιμη οικογένεια, ή έστω προσωρινή φιλοξενία ώστε να περάσει τον Χειμώνα στα ζεστά! (Σε περίπτωση προσωρινής φιλοξενίας, τα έξοδά της είναι καλυμμένα, εκτός αν θέλετε να συνεισφέρετε κι εσείς)***

Η Ήρα είναι μια κούκλα περίπου 8 ετών. Έχει ζήσει σε σπίτι, αλλά λόγω οικογενειακών προβλημάτων χρειάστηκε να βρει νέα οικογένεια, για την οποία περιμένει εδώ και πάρα πολύ καιρό… Για άλλους είναι πολύ μαύρη, για άλλους πολύ μεγάλη, κάποιοι δεν την θέλουν γιατί θυμίζει πιτμπουλ, ενώ κάποιοι επειδή δεν είναι καθαρόαιμο πιτμπουλ… Κι εκείνη ακόμα περιμένει, εκείνον που θα θελήσει να την γνωρίσει και να την αγαπήσει για αυτό που είναι. Μια καταπληκτική σύντροφος!

Είναι παιχνιδιάρα, λατρεύει τους ανθρώπους, είναι φιλική με τα αρσενικά σκυλιά και ειδοποιεί όταν πλησιάζει κάποιος ξένος στον χώρο της. Δεν συμπαθεί τις γάτες. Είναι εμβολιασμένη, στειρωμένη και όταν ζούσε σε σπίτι είχε κάνει μαθήματα εκπαίδευσης. Είναι αξιαγάπητη και χρειάζεται μια παντοτινή αγκαλιά!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. 

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

Ράτσα: Πίτ μπούλ - pitbull
Ηλικία: 5+
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 576838594827468
Ημίαιμο
Περιοχή: Κορωπί, Αττική

Καταχώρηση: 7 / 8 / 2019

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Fazoo Farm - Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Τηλέφωνο: 6982977330

Άλλες αγγελίες του χρήστη (114)