Χαρίζεται η πανέμορφη Χιονάτη !

Περιγραφή

Η Χιονάτη μας !!! Τι να πεις γιαυτό το υπέροχο πλάσμα με την απαράμιλλη ομορφιά ! λευκή ! Καναδή λυκοσκυλίτσα! , είναι μεγαλόσωμη, μία σκυλίτσα κόσμημα ! αριστοκρατική!!! και πανέξυπνη , ιδιαίτερα ανθρωποκεντρική , συναισθηματική και φιλική με τους ανθρώπους και με άλλα σκυλιά ..Είναι νεαρή σχεδόν 18 μηνών , {η καλύτερη ηλικία που εκπαιδεύεται και γλυτώνετε απο τις πολλές ζημιές και τα νταντέματα και λερώματα ),είναι εμβολιασμένη , στειρωμένη , τσιπαρισμένη , με αιματολογικές ,ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ με βιβλιάριο .. Θα υιοθετηθεί εντός Αθηνών και στις γύρω κοντινές περιοχές ..Η Χιονάτη μας ,είναι απο διάσωση και ψάχνουμε μια οικογένεια υπεύθυνη ! που θα την αγαπάει και θα την σέβεται και θα ζήσει μαζί με την οικογένεια μέχρι να φύγει απο την ζωή. ..Θα δωθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας! σύμφωνα με το νόμο (ν.4039/2012)..τηλεφ. 6944076955
Αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε φροντίστε να είστε έτοιμοι για ισόβια δέσμευση. Αναλάβετε το υπεύθυνα ,αλλιώς μην υιοθετείτε καθόλου!
ΠΡΟΣΟΧΗ! TA ZΩΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..τηλ 6944076955

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 1 έτους
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 30001224599001
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 24 / 2 / 2018

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Πηνελόπη
Τηλέφωνο: 6989388293

Άλλες αγγελίες του χρήστη (114)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.