Η Ερμίνα ψάχνει σπίτι / Beautiful Hermina, looking for a home

Περιγραφή

~FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN~
Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
-ΑΜ:33/2012 
-Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός

Αυτή είναι η Ερμίνα, βρέθηκε κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά. Η αδερφούλα της καθόταν στην άκρη ενός επαρχιακού δρόμου. Όταν σταματήσαμε να τη μαζέψουμε μέσα από τους θάμνους ξετρύπωσαν άλλα δυο...η Ερμίνα και ο αδερφός της ο Γκρισού. Και τα τρία κουταβάκια ήταν σκελετωμένα και αφυδατωμένα Η αδερφή τους δυστυχώς δεν τα κατάφερε καθώς ήταν πολύ ταλαιπωρημένη, όμως χωρίς αυτή δεν θα είχαμε βρει την Ερμίνα και τον Γκρισού. Και τα δυο σκυλάκια είναι πλέον υγιή, χορτάτα και ασφαλή και ψάχνουν για οικογένειες. 

Η Ερμίνα είναι ένα όμορφο κουταβάκι. Είναι λίγο επιφυλακτική στην αρχή και κρύβεται αλλά αν αρχίσεις να της χαϊδεύεις την κοιλιά και τη μουσούδα σε κοιτάει με τα πανέξυπνα της μάτια. Παίζει με τον αδερφό της και με τα παιχνίδια της και της αρέσουν οι εξερευνήσεις στους χώρους του σπιτιού. Αν είστε εσείς η μελλοντική οικογένεια της Ερμίνα καλέστε στο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα).

Όνομα: Ερμίνα
Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται 
Ράτσα: Ημίαιμo κόλει 
Γένος: Θηλυκό 
Ηλικία: 3 μηνών
Βάρος: Θα γίνει περίπου 20-25 κιλά
Εμβολιασμένη: ΝΑΙ
Στειρωμένη: ΟΧΙ
Φιλική με τους σκύλους: ΝΑΙ
Φιλική με τις γάτες: ΝΑΙ
Φιλική με τα παιδιά: ΝΑΙ
Ιδιαίτερες ανάγκες: ΌΧΙ
Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
Αριθμός Microchip: 941000016523444

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Για να δείτε όλο το άλμπουμ της Ερμίνα μπορείτε να ανοίξετε τον σύνδεσμο: 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1673050692760238.1073742853.345422258856428&type=1&l=16707dd535
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
-να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
-να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)
[Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Animal Wellfare Association "Larissa's Stray Volunteers"
- 33/2012 
- Non profit association

This is Hermina, literally found in the middle of nowhere. Her sister sat on the edge of a provincial street. When we stopped to help her we saw to others coming out of the busshes... Hermina and her brother Grisu. All three puppies were skeletoned and dehydrated. Unfortunately, their sister did not make it because she was in a very bad condition, but without her we would not have found Hermina and Grisu. Both puppies are now healthy and safe and are looking for families.

Hermina is a beautiful puppy. She's a bit skeptical at first and she's hiding, but if you start stroking her belly and snout, she likes it and looks at you with affection in her brilliant eyes. She plays with her brother and her toys and she likes explorations in the house. According to the vet, Hermina is a sweet half-breed puppy and we expect it to be approximately 20-25kg when she grows up. She will be given for adoption vaccinated and dewormed.If you are the future family of Hermina, call 6978121020 (Mrs. Alexandra).

Please SHARE and help spread the word.
 

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 3 μηνών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 941000016523444
Ημίαιμο
Περιοχή: Λάρισα, Θεσσαλία

Καταχώρηση: 13 / 3 / 2018

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Όνομα: Φιλοζωικό Σωματείο
Τηλέφωνο: 6978121020

Άλλες αγγελίες του χρήστη (77)