ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΛΑΚΥ

Περιγραφή

Ο μικροσωμούλης Μπλάκυ, ημίαιμος κοκονάκος, βρέθηκε να τριγυρνάει μόνος του μια μέρα στο Χαϊδάρι. Μια σταλίτσα πλασματάκι, μόλις 6 κιλάκια και όμως δεν δίστασαν να τον παρατήσουν. Ο μικρούλης Μπλάκυ έχει κάποιο πρόβλημα στο ένα του ποδαράκι. Ένα μόνιμο σπασμό που τον αναγκάζει συνέχεια να το κινεί. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει σε τίποτα να είναι ένα χαρούμενο και αυτοεξυπηρετούμενο ζωάκι. 
Παίζει, τρέχει κάνει παρέα με άλλα ζωάκια και δίνει απίστευτη αγάπη και φιλιά στους δικούς του ανθρώπους. Είναι ιδανικός φίλος για κάποιον που θα έχει πρώτη φορά σκυλάκι αφού μένει στο σπίτι πολύ ήσυχος και ξέρει να κάνει την ανάγκη του έξω. Δεν έχει άσπρο χρώμα, είναι όμως μια ψυχούλα που αξίζει να ζήσει με αγάπη και ασφάλεια. Είναι εμβολιασμένος, στειρωμένος και με microchip. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας. Για όποιον ενδιαφέρεται να έχει έναν πιστό φιλαράκο ο Μπλάκυ θα του δώσει απίστευτη τρυφερότητα και παντοτινή αγάπη

Ράτσα: Κοκόνι - Kokoni
Ηλικία: 2 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 901000023467871
Περιοχή: Χαϊδάρι, Αττική

Καταχώρηση: 18 / 12 / 2018

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Τηλέφωνο: 6974004811

Άλλες αγγελίες του χρήστη (29)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.