ΑΡΣΕΝΙΚΟ. ΗΜΙΑΙΜΟ ΜΠΙΓΚΛ, 1 έτους, 18 ΚΙΛΑ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΕΠΕΙΓΕΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ. ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6946467587

Περιγραφή

ΑΡΣΕΝΙΚΟ. ΗΜΙΑΙΜΟ ΜΠΙΓΚΛ, 1 έτους, 18 ΚΙΛΑ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΕΠΕΙΓΕΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ. ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6946467587
Απίστευτα χαδιάρης, φιλικός, κοινωνικός!!!Κατάλληλος για οικογένεια. Είναι 1 ετους και 18 κιλά ( δεν μεγαλώνει άλλο). Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας εμβολιασμένος και τσιπαρισμένος και στειρωμένος. Ανοίξτε του μια αγκαλιά να βρει και αυτός ο κούκλος το δικό του σπίτι. Είναι δυστυχισμένος σε αυτό τον χώρο. Κλαίει κάθε φορά που πρέπει να φύγουμε. Θέλει να έρθει μαζί μας να φύγει από εκεί. Λατρεύει τους ανθρώπους και τα πάει καλά με τα άλλα σκυλάκια και με την γατούλα του χώρου.
Zει σε χώρο περιφραγμένο με αλλά 13 σκυλάκια. Οι συνθήκες επιβίωσης δεν είναι κατάλληλες. Τα σπιτάκια όποια υπάρχουν είναι χαλασμένα και μπάζουν νερά. Τα περισσότερα σκυλάκια είναι δεμένα και χωρίς στέγαστρο, εκτεθειμένα, δεν υπάρχει χώρος για το κάθε ένα χωριστά. Είναι ένα κολαστήριο και πρέπει τα σκυλάκια να φύγουν από εκεί.Η κυρία που είχε αυτά τα σκυλάκια εκεί αρρώστησε σοβαρά και έτσι αναλάβαμε να τα περιποιηθούμε και να τους βρούμε σπιτάκια. Μην τον αγνοήσετε.. Θα σας δώσει πολύ αγάπη και χαρά. Βρίσκεται Θεσσαλονίκη αλλά μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλες πόλεις μετά συνεννοήσεως. Τηλ επικοινωνίας 6946467587

Ράτσα: Μπίγκλ - Beagle
Ηλικία: 1 έτους
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 941000022684984
Ημίαιμο
Περιοχή: Λάρισα, Θεσσαλία

Καταχώρηση: 2 / 2 / 2019

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Τηλέφωνο: 6985852112

Άλλες αγγελίες του χρήστη (38)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.