Προκόπης

Περιγραφή

Ο Προκόπης είναι ένας σκύλος ξεχωριστός, με μοναδικό χαρακτήρα και ευφυΐα. Ούτε εμείς δεν φανταζόμασταν ότι θα γίνει ο γόης που είναι σήμερα, όταν τον συναντήσαμε πρώτη φορά, σχεδόν σκελετωμένο και δαγκωμένο άσχημα. Η κατάστασή του δεν άφηνε περιθώρια, είχαμε σκοπό να τον βοηθήσουμε έτσι κι αλλιώς. Όμως με το αυτοκίνητο ήδη γεμάτο με τετράποδους επιβάτες, έπρεπε αναγκαστικά να αρκεστούμε στο να του βάλουμε φαγητό και να του υποσχεθούμε ότι θα επιστρέψουμε γι’αυτόν… Κάτι που δεν χρειάστηκε, αφού αποφάσισε – αν και πεινασμένος – να αφήσει το φαγητό και να ακολουθήσει μόνος του το αυτοκίνητο με τα πόδια!

Είναι περίπου 5 ετών, μεσαίου μεγέθους, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος. Είναι πολύ τρυφερός, εμπιστεύεται τους ανθρώπους, αλλά όχι και όλα τα άλλα σκυλιά, πιθανά λόγω της εμπειρίας του στον δρόμο. Μαθαίνει όμως σιγά σιγά να τα δέχεται, τουλάχιστον όσα είναι ήσυχα και φιλικά. Ξέρει να περπατάει στο λουρί, είναι καλός με τα μικρά παιδιά και περιμένει τον τυχερό που θα τον κάνει τον νέο παντοτινό του φίλο! Θα δοθεί στειρωμένος, σε υπεύθυνη οικογένεια εντός Αττικής, με microchip, βιβλιάριο υγείας και συμβουλές εκπαίδευσης.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών).

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 546878654646546776
Περιοχή: Κορωπί, Αττική

Καταχώρηση: 26 / 5 / 2020

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Fazoo Farm - Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Τηλέφωνο: 6982977330

Άλλες αγγελίες του χρήστη (112)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.