Εκπαίδευση σκύλων // force-free dog training

Περιγραφή

Ονομάζομαι Μυρτώ Ανθυπατοπούλου και είμαι εκπαιδεύτρια σκύλων, απόφοιτος της Kynagon Dog Trainers Academy. Η μέθοδος εκπαίδευσης που εφαρμόζουμε δεν περιέχει καμία μορφή βίας (σωματική/λεκτική/ψυχολογική) και είναι αποτελεσματική τόσο σε νεαρά σκυλιά, όσο και σε ενήλικα σκυλιά που χρήζουν τροποποίηση συμπεριφοράς. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης διαμορφώνεται βάσει των αναγκών σας και πραγματοποιείται στο χώρο σας και έξω, όπου κινείστε. Εσείς και ο σκύλος σας θα μάθετε κανόνες συμπεριφοράς μεταξύ σας, πως να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας και πως να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα. Στόχος της εκπαίδευσης είναι να μάθετε οι ίδιοι πώς να εκπαιδεύετε και να χειρίζεστε τον σκύλο σας, με κύριο μέλημα τη βελτίωση της επικοινωνίας σας και την ευζωίας σας.


Παρέχονται επίσης, συμβουλές υιοθεσίας, εκτόνωσης, χαλάρωσης και διατροφής, ενώ μπορούμε να φιλοξενήσουμε/ ή και να φροντίσουμε το σκυλάκι σας, όσο εσείς απουσιάζετε. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε το https://dogpositive.blog/ ή επικοινωνήστε μαζί μου.

Υπηρεσία: Εκπαίδευση
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 3 / 6 / 2020

Τιμή: 0,00 €
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Dogpositive
Τηλέφωνο: 6973539839

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.