Δίνεται Για Υπεύθυνη Υιοθεσία

Περιγραφή

ΨΆΧΝΟΥΜΕ ΥΠΕΎΘΥΝΟ ΚΗΔΕΜΌΝΑ ΒΟΗΘΉΣΤΕ...!!!

 ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ: Το Σάββατο η Ερατώ έκανε Κτηνιατρικό έλεγχο και αποπαρασιτωθηκε εσωτερικά και εξωτερικά (Σπρέι και χάπι για τα σκουλικακια) οπότε πλέον είναι πανέτοιμη να δωθει στην καινούργια της οικογένεια.
Καλησπέρα σε ολους αποφάσισα να σας συστηθώ απο μόνη μου ειμαι η Ερατώ ενα τρυφερό στρουμπολο ερωτευσιμο γεμάτο αγαπη κοριτσάκι 45 ημερών που ψάχνει την παντοτινή της οικογένεια που θα της χαρίσει πολλες πολλες αγκαλιες και παρα πολυ αγάπη. Επίσης Ειμαι ενα πολυ ήσυχο καθαρό μωρο το οποίο τρώει μόνο του  παει στην άμμο του και αγαπάει πολυ τα άλλα ζωάκια εκτός απο σκύλους. Η μαμα μου που με εσωσε μες την βροχή Προς το παρών με φιλοξενεί σε ένα κλουβακι στο οποιο δεν μπορω να μείνω πολυ καιρό και το οποιο δεν μου αρεσει καθόλου γιατι θελω κ εγω σαν ολα τα μωρα να βρω ενα σπιτι οπου θα μπορω να τρεχω,να κανω ζημιες και να κοιμαμαι στην αγκαλιά του ανθρώπου που θα με αγαπήσει.  Σας παρακαλώ πολυ ερωτεύτητε με γρήγορα να φύγω απο κει μεσα  και σας υπόσχομαι να σας ανταμειψω με πολλα φιλιά, πατουσακια, πολλα τραγούδια και αγκαλιές. Βρίσκομαι στην περιοχή του Κορυδαλλού θα δωθω μονο εντός Αττικής  με οτι προϋποθέτει ο νόμος μέσα στο σπίτι ή σε πολυ καλα περιφραγμένο κήπο.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ 6937044432

Υπηρεσία: Φιλοξενία
Προσφορά
Περιοχή: Κορυδαλλός, Αττική

Καταχώρηση: 16 / 6 / 2020

Τιμή: 0,00 €
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Σοφία Μηλιώνη
Τηλέφωνο: 6937044432

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.