ΧΑΡΙΖΕΑΤΑΙ ΗΜΙΑΜΟ ΜΠΙΓΚΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΚ ΤΗΛ 6946467587

Περιγραφή

ΣΟΥΛΑ.. σώθηκε μαζί με αδερφακια της από ένα απαίσιο μέρος και ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες. Mια υπέροχη γυναίκα έκανε τα πάντα να σώσει τα σκυλάκια που ζούσαν κάτω από απερίγραπτες συνθήκες. ενοίκιασε χωρο καταλληλο για την ασφαλεια τους, αφιέρωσε όλη της την ζωή για να έχουν καλύτερες συνθήκες επιβίωσης.
Ο Σούλα είναι περίπου 12 κιλά, περίπου 20 μηνων , ημιαιμο μπηγκλ , υπέροχος χαρακτήρας μια γλύκα αλλα εχει περασει τοσα πολλα απο κουταβι που φοβαται λιγο οταν δεν γνωριζει καποιον. ειναι θεμα ημερων να εμπιστευτει και να γινει ενα παιχνιδιαριο σκυλακι. Φυσικά δεν μπορεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της σε κλουβί η στον δρόμο γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ.... ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ 14 ΨΥΧΕΣ.
Πρέπει να βρει μια υπεύθυνη οικογένεια η ένα υπεύθυνο άτομο που να την αγαπήσει πραγματικά και να της δώσει όλα όσα στερήθηκε. αγάπη φροντίδα και ζεστασιά. Δεν δίνεται για αυλή η μπαλκόνι μόνο ως ισότιμο μέλος οικογένειας. Είναι υγιέστατη εμβολιασμένη στειρωμένη και θα δοθεί με τσιπ καταχωρημένο στον νέο ιδιοκτήτη και συμβόλαιο υιοθεσίας. κάνετε μια καλή πράξη, μια πράξη αγάπης... ΥΙΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ κοριτσακι!!
Όσοι ενδιαφέρεστε σοβαρά και υπεύθυνα για την πανέμορφη και γλυκιά Σούλα επικοινωνήστε στο 6946467587. Όσοι είστε Θεσσαλονίκη μπορείτε να την επισκεφτείτε μετά συνεννοήσεως. μεταφορά σε άλλες πόλεις μετά συνεννοήσεως.

Ράτσα: Μπίγκλ - Beagle
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 9900000004578295
Ημίαιμο
Περιοχή: Λάρισα, Θεσσαλία

Καταχώρηση: 9 / 3 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Τηλέφωνο: 6985852112

Άλλες αγγελίες του χρήστη (14)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.