Γουίλυ/Willie

Περιγραφή

 

Scroll down for english ⬇️

Για το Γουίλυ ενημερωθήκαμε τέλη Οκτώβρη. Βρισκόταν σε μια εταιρεία σε άθλια κατάσταση, μονίμως κρυμμένος και αρκετά φοβικός. Μόλις τον είδαμε, κάναμε τα ό,τι περνούσε απ' το χέρι μας για να τον πιάσουμε ώστε να μεταφερθεί στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα, καθώς η κατάστασή του έδειχνε αρκετά σοβαρή. Τελικά τα καταφέραμε και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Οι εξετάσεις του έδειξαν ότι έπασχε από λεισμάνια(1/1600), ερλίχια(1/200) και είχε σοβαρό πρόβλημα με σαρκοπτική ψώρα. Από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στην κλινική, ξεκίνησε όλες τις απαραίτητες θεραπείες και μπανάκια με ειδικό φάρμακο, έτσι ώστε να επανέλθει γρήγορα. Τα αποτελέσματα φαίνονται στην φωτογραφία!! Ο μικρός αυτή τη στιγμή φιλοξενείται προσωρινά από εθελόντρια της ομάδας, μέχρι να βρει επιτέλους τη μόνιμη οικογένειά του.

Το αγοράκι μας είναι γεννημένο περίπου τέλη του 2018 και ζυγίζει γύρω στα 25 κιλά.

Έχει αρχίσει να ξεθαρρεύει πλέον αρκετά και να ξεδιπλώνει τον γλυκό και μονίμως χαρούμενο χαρακτήρα του, που σου φτιάχνει τη διάθεση με ένα μόνο κούνημα ουρίτσας!! Ο δρόμος για την καρδιά του είναι απλός... Με ατελείωτα χάδια και μερικές λιχουδιές, τον έχεις κάνει δικό σου στη στιγμή! Λατρεύει το παιχνίδι και όταν παίζει γίνεται λίγο ατσούμπαλος απ' τον ενθουσιασμό του, πράγμα που τον κάνει ακόμα πιο αξιαγάπητο... Με τα υπόλοιπα σκυλάκια είναι κοινωνικός και συμβιώνει μαζί τους τέλεια! Στη βόλτα είναι ακόμα λίγο φοβισμένος, αν και έχει κάνει τεράστια πρόοδο, χρειάζεται μόνο λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να ανακτήσει πλήρως τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Στο σπίτι δεν κάνει ζημιές και δεν εχει μάθει ακόμα να κάνει την ανάγκη του στη βόλτα, όμως πάει στο μπαλκόνι.
 

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 932001000664436
Περιοχή: Ασπρόπυργος, Αττική

Καταχώρηση: 11 / 6 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Τηλέφωνο: 6982005800

Άλλες αγγελίες του χρήστη (20)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.