Σάντρα

Περιγραφή

Μια μαύρη κούκλα μεσαίου μεγέθους που παλεύει καθημερινά με τους φόβους της και τους ξεπερνά έναν έναν. Ένα πλασματάκι που «μαθήτευσε» δίπλα στη φοβική μανούλα του και έμαθε να μην εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Για αρκετά χρόνια η Σάντρα δεν μας άφηνε να την πλησιάσουμε. Έτρεχε μακριά μόλις μας έβλεπε, με ματάκια ορθάνοιχτα από τον φόβο και την ουρά στα σκέλια. Τον τελευταίο καιρό όμως άλλαξε. Αν και επιφυλακτική ακόμα με όσους δεν γνωρίζει καλά, απολαμβάνει και επιζητά τα χάδια των δικών της ανθρώπων, αποκαλύπτοντας σιγά σιγά έναν τρυφερό και γλυκύτατο χαρακτήρα. Αν και αγχώνεται σε νέα περιβάλλοντα και σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, δεν λέει όχι σε βολτίτσες με λουρί (στις οποίες είναι άψογη) και σε εξερευνήσεις στη φύση. Ένα ήρεμο πλασματάκι που θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να σας εμπιστευτεί και να συνηθίσει τον τρόπο ζωής σας αλλά θα γίνει το πιο γλυκό και πιστό συντροφάκι σας. 
Η Σάντρα είναι γεννημένη τον Μάρτιο του 2016 και ζυγίζει 22-23 κιλά. 

Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet, Θεσσαλονίκη
Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία στείλτε SMS στο 6984782350, γράψτε 'ενδιαφέρομαι για την Σάντρα' και θα σας τηλεφωνήσουμε σύντομα, ή στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο https://www.facebook.com/adespotosplanitis
(Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 00000000000000
Ημίαιμο
Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη

Καταχώρηση: 22 / 8 / 2023

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο: 6937473338

Άλλες αγγελίες του χρήστη (8)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.