Νάλα, η τρυφερή γατούλα

Περιγραφή

Μέχρι τώρα ανησυχούσα για το αν θα ζήσει και αν θα γίνει καλά. Αν θα της μείνουν προβλήματα ή αν θα επανέλθει πλήρως. Μας πήρε 5 εβδομάδες σχεδόν για να συνέλθει, να μεταμορφωθεί σε γάτα και να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε. Τώρα πια ανησυχώ για το αν θα μπορέσω να της βρω ένα σπίτι. Ένα σπίτι ζεστό και έναν άνθρωπο να την αγκαλιάσει και να της δώσει όσα της αξίζουν. Όσοι την έχουν δει μου λένε πως δεν θα βρει κάποιον να την θέλει γιατί είναι άσχημη αντικειμενικά και γιατί έχει τη γλώσσα έξω σχεδόν μόνιμα. Και η αλήθεια είναι πως και γω τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τα ζώα βλέπω να έχουν ελπίδες και να υιοθετούνται ζώα όμορφα, με ωραίο τρίχωμα, όμορφα μάτια, όμορφο χρώμα κ.ο.κ. Και τα υπόλοιπα να μην έχουν ούτε μία ευκαιρία. Δεν θέλω να πιστέψω πως και με την Nala θα συμβεί το ίδιο. Στα δικά μου μάτια όλα τα ζώα είναι πανέμορφα και μοναδικά. Και το καθένα πάντα έχει τη δική του χάρη. 

Έτσι και η Nala. Μπορεί να μην πλησιάζει τα πρότυπα ομορφιάς κάποιων, αλλά είναι ξεχωριστή! Είναι τρυφερή σε όλους. Είναι ήσυχη, φιλική, αγαπησιάρα και σου δίνεται με όλο της το είναι. Θα σου δείξει αν κάτι δεν της αρέσει, αλλά χωρίς να σε πειράξει.Είναι ευγενικό πλάσμα με πολύ καλούς τρόπους.  Είναι και υπναρού! Λατρεύει να είναι στο κρεβατάκι της και να σου δείχνει κοιλίτσα για να τη χαϊδέψεις ή να κάνει βαρελάκια. Η Nala, επίσης, λατρεύει το φαγητό. Μόλις της το βάζεις ξεκινάει να σου φωνάζει για να κάνεις γρήγορα. Και μόλις της το σερβίρεις, αχ..τότε τη βλέπεις να ερωτεύεται με κάθε μπουκιά. Μάλιστα είναι τόσο κυρία που πολλές φορές προσπαθεί να πιάσει τις μπουκιές της με τα νύχια της, για να μην λερωθεί.  Γενικά η Nala είναι υπέροχη σε όλα της! Και αναζητά έναν άνθρωπο. 
Είναι στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη και υγιής! Εκτιμάται πως είναι 4μιση χρονών περίπου. 
Βρίκεται στα Γιάννενα, αλλά ταξιδεύει και Αθήνα. 
Θα δοθεί μόνο σε σπίτι που θα μπει ή υπάρχει ήδη ειδικό δίχτυ στα μπαλκόνια. 
Παρακαλώ κοινοποιήστε, η Νάλα ψάχνει να βρει τον άνθρωπό της!

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 000000000000000000000
Περιοχή: Χαϊδάρι, Αττική

Καταχώρηση: 27 / 11 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Τηλέφωνο: 6982150277

Άλλες αγγελίες του χρήστη (98)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.