Ρίζικ

Περιγραφή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ: 
Ο γατούλης που σας γλυκοκοιτάει και σας καλοπιάνει, ονομάζεται Ρίζικ και ψάχνει το παντοτινό του σπίτι!! Εμφανίστηκε μικρό γατάκι, έξω από ένα φροντιστήριο στον Ασπρόπυργο. Η ιδιοκτήτρια περιμάζεψε τον μικρό και από τότε έγιναν αχώριστοι φίλοι! Παρ' όλη την αγάπη που λάμβανε, ο Ρίζικ παρέμενε στο δρόμο, με καθημερινό κίνδυνο της ζωής του.. Τελικά συνέβη το αναμενόμενο και μια μέρα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.. Μεταφέρθηκε άμεσα στην κλινική, όπου νοσηλεύτηκε λαμβάνοντας την απαραίτητη φροντίδα. Πλέον είναι καλύτερα από ποτέ και πανέτοιμος για μια νέα ζωή!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:
Υπολογίζουμε πως είναι γεννημένος περίπου το 2015. Ειναι ένας πολύ ήρεμος γατούλης, που το μόνο το οποίο θέλει είναι μια γωνίτσα να κουρνιάσει και είναι ευχαριστημένος! Θα τον βρείτε κρυμμένο στα πιο περίεργα σημεία, να γουργουρίζει περιμένοντας χάδια! Είναι γατάκι γεννημένο για σπίτι και το αποδεικνύει καθημερινά με την υποδειγματική συμπεριφορά του, χωρίς να κάνει ούτε μια ζημιά. Αν θέλετε ένα γατούλι τρυφερό και ήσυχο και πολύ γουργούρικο, δώστε μια ευκαιρία στον Ρίζικ μας και είμαστε σίγουροι ότι θα σας το ανταποδώσει στο έπακρο!!

Από τη στιγμή που γεννήθηκε και για πολλά χρόνια μετέπειτα, έζησε στο δρόμο μέσα στην αγωνία για το τι ξημερώνει.. Ας του δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσει πώς είναι η ζωή με αγάπη και στοργή, έστω και τώρα.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε τον μικρό μας!!

Τηλ. επικ/νίας: 6982005800 - Φένια.


Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και με microchip καταχωρημένο στο όνομα του νέου κηδεμόνα.

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 00000000000
Περιοχή: Ασπρόπυργος, Αττική

Καταχώρηση: 5 / 7 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Τηλέφωνο: 6982005800

Άλλες αγγελίες του χρήστη (20)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.