Ο Φρόντο, μικρόσωμο τζακ Ράσελ με κοκόνι μιξ, 7 κιλά, βρίσκεται στην Αθήνα και ψάχνει τον άνθρωπο που θα τον κάνει ευτυχισμένο!! τηλ 6989468683.

Περιγραφή

Ο Φρόντο, μικρόσωμο τζακ Ράσελ με κοκόνι μιξ, 7 κιλά, βρίσκεται στην Αθήνα και ψάχνει τον άνθρωπο που θα τον κάνει ευτυχισμένο!! τηλ 6989468683. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ
Ο Φρόντο ήταν ένα ευτυχισμένο σκυλάκι έως την ημέρα που πέθανε η μαμά του. Μετά τον θάνατο της μαμάς του βρέθηκε στον δρόμο και μετά άρχισε ο Γολγοθάς του!! Βρέθηκε προσωρινή φιλοξενία για τον Φροντο και πρέπει να βρεθεί ένα υπεύθυνο άτομο να τον υιοθετήσει και να του δώσει χρόνο, υπομονή και αγάπη. Αλλιώς αν δεν βρεθεί υιοθεσία σύντομα ο κούκλος θα πάει  σε κλουβί κυνοκομείου και αυτό θα είναι και η χαριστική βολή για αυτόν τον γλυκό σκυλακο. ... Ο Φροντο ειναι μικρόσωμο, Τζακ ράσελ με κοκόνι μιξ είναι 4  χρόνων, 7  κιλά πολύ παιχνιδιάρης και ζητεί αγάπη γιατί μετά την περιπέτεια του στον δρόμο η καρδούλα του έχει πονέσει πολύ. Ανοίξτε την καρδιά σας και δώστε στον γλυκούλη αλλά ταλαιπωρημένο σκυλάκι ένα υπεύθυνο γεμάτο αγάπη παντοτινό σπιτάκι...
Είναι υγιέστατος, θα στειρωθεί σύντομα και θα δοθεί μόνο για μέσα στο σπίτι σε υπεύθυνα άτομα με μικροτσίπ και συμβόλαιο υιοθεσίας. Βρίσκεται στην Αθήνα. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον Φρόντο μετά συνεννοήσεως.
Τηλέφωνο επικοινωνίας  6989468683

Ράτσα: Τζακ Ράσελ Τεριέ - Jack Russell Terrier
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 9900000004578295
Ημίαιμο
Περιοχή: Λάρισα, Θεσσαλία

Καταχώρηση: 19 / 7 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Τηλέφωνο: 6985852112

Άλλες αγγελίες του χρήστη (17)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.