ΚΑΡΛΙΤΟ, ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΠΙΤΑΚΙ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΧΑΡΝΑΙ, ΤΗΛ 6906096316.

Περιγραφή

ΚΑΡΛΙΤΟ,  ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΠΙΤΑΚΙ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΧΑΡΝΑΙ,  ΤΗΛ 6906096316.

Αυτός το σκυλάκι είναι στην γειτονιά που μένει η αδερφή μου και κάθε φορά που τον βλέπω ,είναι μόνος χωρίς νερό και χωρίς φαγητό! Το βλέμμα του τα λέει όλα !

Μια από τις φορές που πήγα με σταμάτησε ένας «κύριος»που μάλλον είναι ο ιδιοκτήτης του και με ρώτησε αν τον θέλω.. ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟ ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΑΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ θέλει να τον ξεφορτωθεί. ΕΙΝΑΙ περίπου ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΚΙΛΑ. Μόλις βλέπει άνθρωπο τρέχει κοντά στα κάγκελα και χαίρεται τόσο πολύ .. έχει πολύ ανάγκη από ανθρώπινη συντροφιά.

Κάνει την ανάγκη του στον ίδιο χώρο που ζει και είναι απόλυτα δυστυχισμένος!

Σας παρακαλώ πολύ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ πρέπει  να βρεθεί κατάλληλο σπίτι για υιοθεσία. Θα είναι ο ιδανικός φίλος όχι φύλακας.

Είναι απίστευτα φιλικός,ημιαιμο ελληνικό ποιμενικό με κομμένη ουρά .

Πληροφορίες 6906096316.

Περιοχή Αχαρναί.

Ράτσα: Ελληνικός Ποιμενικός - Greek Shepherd
Ηλικία: 1 έτους
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 9900000004578295
Ημίαιμο
Περιοχή: Λάρισα, Θεσσαλία

Καταχώρηση: 22 / 7 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Τηλέφωνο: 6985852112

Άλλες αγγελίες του χρήστη (14)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.