Η αγγελία βρίσκεται σε 'Παύση'! Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης έχει επικοινωνήσει με ενδιαφερόμενους και δεν θέλει προς το παρόν νέα τηλέφωνα! Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Παιδιά ο Πλουτο!

Περιγραφή

Παιδιά, ο Πλούτο!
Πλούτο, τα παιδιά!

Ο γλυκός αυτός σκυλάκος,  τριγυρνούσε σαν χαμένος στην περιοχή της Νίκαιας. Τον έσωσαν όμως από τον δρόμο, καθώς δεν γνώριζε πώς και προς τα που να κινηθεί και φιλοξενήθηκε για λίγο καιρό στο σπίτι των ανθρώπων ,που δεν τον προσπέρασαν.
Όμως μετά παραδόθηκε στο Δικεπάζ !
 Στειρώθηκε,  εμβολιάστηκε και πριν επανενταχθεί και γίνει άλλο ένα " σκυλί του δρόμου " ,με ένα αβέβαιο αύριο, ήρθε στην μεγάλη μας οικογένεια! Προφανώς και ο Πλούτο είναι άλλο ένα θύμα εγκατάλειψης, καθώς αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα " του δρόμου " για κάθε δεσποζόμενο που πετιέται σαν σκουπίδι , είναι εφιάλτης, και τα ζώα τριγυρνάνε χωρίς προσανατολισμό, θεωρώντας πως " ο άνθρωπος τους " θα γυρίσει να τα πάρει!

Είναι ένας υπέροχος κύριος,  ενάμιση έτους και 20 κιλών! 20 κιλάκια που ζητάνε αγκαλιές και μια γωνιά, σε ένα παντοτινό σπίτι!

Αξίζει να τον γνωρίσετε !
Θα δοθεί ως ισότιμο μέλος οικογένειας!
Για ενδιαφέρον επικοινωνήστε μαζί μας

Ράτσα: Λαμπραντόρ - Labrador
Ηλικία: 1 έτους
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 12345678999
Ημίαιμο
Περιοχή: Νίκαια Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αττική

Καταχώρηση: 30 / 10 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Anna
Τηλέφωνο: 6948270782

Άλλες αγγελίες του χρήστη (31)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.