Γλυκιά καλή γατούλα πρωην αδέσποτη , εμβολιασμένη , στειρωμένη προς υιοθεσία

Περιγραφή

microchip  9810212121212122
H Κίτη είναι μια γατούλα Ευρωπαϊκής καταγωγής με Αιγαίου,3 ετών  ετών γλυκιά,ήμερη,που θέλει και δίνει χάδια κι αγάπη.Ήταν αδέσποτη και περιθάλπτηκε από εθελοντές ζωόφιλους . Αφου περιθάλπτηκε,έκανε τα απαραίτητα ιατρικά,μέσω του προγράμματος του Δήμου για τα αδέσποτα ,εμβόλιο,ηλεκτρονική ταυτότητα,στείρωση κι απέκτησε το δικό της βιβλιάριο.
Δίνεται για υιοθεσία /Χαρίζεται εντός Αττικής ως κατοικίδιο συντροφιάς,για μες στο σπίτι,για να είναι ασφαλής.Σε σπίτι που έχει συνειδητοποιήσει τη 15 ετή ευθύνη και ευτυχία του να έχεις ένα κατοικίδιο,σαν τις ταινίες : Γκάρφιλντ,Αριστόγατες.
Ολιγομελής Εθελοντική Ζωοφιλική Ομάδα στην Αττική
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook:Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email:[email protected]
Τηλέφωνο:6949972481
ΥΓ .Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,
ΗΜΙΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ:
Η στείρωση είναι καλή! Τα σκυλιά της αστυνομίας και της πυροσβεστικής είναι στειρωμένα!Η στείρωση προστατευει το αρσενικό από προστάτη και καρκίνο.Το θηλυκό απο πυομήτρα,καρκίνο,ψευδοκυηση.Η καταχωρημένη ηλεκτρονική ταυτότητα στα κατοικίδια είναι υποχρεωτική από το Νόμο 4039/2012 και ένας δυνατός τρόπος να βρείτε το σκυλάκι σας,άμα το χάσετε και ο μόνος τρόπος να αποδείξετε ότι είναι υπ ευθύνη σας,άμα χαθεί.Oι περισσότεροι Δήμοι σε όλη την Ελλάδα,από το 2014,έχουν ενεργό 8-10 ή κι 12 μήνες το χρόνο πρόγραμμα για τα αδέσποτα.Επίσης πολλοί δήμοι έχουν παραχωρήσει στις δημοτικές ζωοφιλικές ενώσεις(ΜΚΟ με αριθμό άδεια λειτουργίας/πρωτοδικείου)δημόσια γη,ώστε να φιλοξενούνται σε καταφύγιο τα αδέσποτα της περιοχής μέχρι να υιοθετηθούν.Ο Δήμος καλύπτει τα έξοδα των αδεσποτων του στα βασικά ιατρικά(εμβόλιο,αιματολογικές εξετάσεις,στείρωση,τοποθέτηση ηλ.ταυτότητας),όπως ορίζει ο νόμος 4039/2012.Δεν καλύπτει όμως πάντα,αλλά κάποιες φορές, έξοδα όπως σίτιση/τροφή,εκπαίδευση,διαμονή σε ΝΟΜΙΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΔΕΙΑΣ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ενδιαίτημα/pet hotel.
 

Ράτσα: Γάτα του Αιγαίου
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 9813234232123211
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 25 / 9 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (67)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.