Πόκεμον

Περιγραφή

Αυτό δεν είναι παιδί, είναι πειρασμός. Γλυκύτατος και τρυφερός πιτσιρίκος - αγκαλίτσας και 22 κιλών που τρελαίνεται για μαλακές κουβέρτες και χαδάκια από τους ανθρώπους που τον φροντίζουν. Πανέξυπνος και φοβητσιαρούλης, προσπαθεί να μένει μακριά από μπελάδες, πράγμα όμως που δεν καταφέρνει. 
Με ένα κορμάκι που γίνεται κουβαράκι όταν τον πλησιάζουν άγνωστοι, μια ουρίτσα που εξαφανίζεται όταν ακούγεται φασαρία, ματάκια που κοιτάζουν αγχωμένα αριστερά και δεξιά και ατίθασα τσουλουφάκια που του προσθέτουν μοναδική γοητεία περιμένει υπομονετικά τον άνθρωπο που θα τον βάλει στην αγκαλίτσα του και θα του προσφέρει αυτό που έχει ανάγκη περισσότερο από όλα : ΑΓΑΠΗ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. 
Ο μικρός γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 δίπλα στις γραμμές του τρένου, σε ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο και μεταφέρθηκε στο καταφύγιό μας όταν ο αδερφός του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Αν και ο χώρος μας δεν είναι ιδανικός για ένα τόσο τρυφερό και ευαίσθητο πλασματάκι, ήταν δυστυχώς η μοναδική εναλλακτική για να τον κρατήσουμε ασφαλή. 

Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο υιοθεσιών: 6937473338 (Γλυκερία), 6947175725-Viber (Χριστίνα)
Email : str[email protected]
Θεσσαλονίκη
(Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος).

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 2 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 00000000000000
Ημίαιμο
Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη

Καταχώρηση: 15 / 11 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο: 6937473338

Άλλες αγγελίες του χρήστη (35)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.