Μπραντ

Περιγραφή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ:

Να σας γνωρίσουμε το υπέροχο αυτό αγόρι που ονομάζεται Μπραντ. Η ιστορία του ξεκινάει με μια όχι τόσο όμορφη αρχή, όπως συμβαίνει συνήθως και με όλα τα υπόλοιπα ζωάκια του Ασπρόπυργου. Μετά από ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής για ένα χτυπημένο σκυλάκι, πήγαμε στο σημείο που τον εντόπισαν και βρήκαμε τον Μπραντ μόνο του, χτυπημένο σοβαρά από αυτοκίνητο και παρατημένο από τον υπεύθυνο της πράξης αυτής. Έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε ορθοπαιδική επέμβαση ώστε να διορθωθεί το σπάσιμο που είχε στο πόδι του σε δύο διαφορετικά σημεία μάλιστα. Λόγω της σοβαρότητας της ζημιάς που υπέστη, η πλήρης αποκατάσταση του ποδιού του ήταν ανέφικτη με αποτέλεσμα ο Μπραντ να μην πατάει καλά το ποδαράκι του και να κουτσαίνει. Το σημαντικότερο όμως είναι, ότι πλέον δεν πονάει και μπορεί να παίζει με άνεση όπως όλα τα υπόλοιπα σκυλάκια χωρίς καμία ενόχληση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:

Ο Μπραντ μας υπολογίζεται πως έχει γεννηθεί το 2017 και ζυγίζει κάπου στα 20 κιλά. Όσον αφορά τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του, είναι από τις περιπτώσεις που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την πραγματικότητα μέσα σε δέκα σειρές κειμένου. Είναι ένα πλάσμα με μοναδική αγάπη προς τον άνθρωπο. Εξαιρετικά συντροφικός και τρυφερός αποζητάει την προσοχή με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο που δε μπορείς να του αρνηθείς το χάδι. Όταν καταλάβει ότι σε έχει κερδίσει προσπαθεί να σε κρατήσει κυριολεκτικά κοντά του, για αυτό και ακουμπάει συνέχεια πάνω σου, ώστε να εξασφαλίσει κάπως την φροντίδα. Εκτός από ανθρωποκεντρικός, ο Μπραντ είναι ένας ήσυχος σκυλακος με επιβλητική εμφάνιση και ήρεμη προσωπικότητα. Στη βόλτα με το λουρί ακολουθεί κανονικά και με τα άλλα σκυλάκια συνυπάρχει και συναναστρέφεται εύκολα , εκτός από ορισμένες φορές που θέλει τον χώρο του με τα αρσενικά χωρίς όμως να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Εάν ενδιαφέρεστε λοιπόν για ένα πιστό φίλο που θα σας λατρεύει για πάντα, τότε ο Μπραντ είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε, χωρίς καμία αμφιβολία.

Θα δοθεί στειρωμένος, με συμβόλαιο υιοθεσίας και την προϋπόθεση καταχώρησης microchip στο όνομα του νέου κηδεμόνα.

Τηλ. Επικ. 6982005800 - Φένια.

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 00000000000
Περιοχή: Ασπρόπυργος, Αττική

Καταχώρηση: 24 / 10 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Τηλέφωνο: 6982005800

Άλλες αγγελίες του χρήστη (20)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.