Μοντέλο

Περιγραφή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ:

Αυτό το κορίτσι το ονομασαμε Μοντέλο. Ζούσε σε μια εταιρία, μαζί με άλλα σκυλάκια. Εκεί υπήρχε άνθρωπος που τα φρόντιζε, παρ' όλο που η διοίκηση της εταιρείας δεν τα ήθελε. Όταν ο άνθρωπος αυτός έφυγε από εκεί, τα σκυλιά έμειναν άστεγα, αφού εκδιώχθηκαν από την εταιρεία. Έτσι βρήκαν καταφύγιο λίγο πιο δίπλα, σε ένα σημείο που επισκεπτόμαστε τακτικά, όπου ήξεραν ότι τουλάχιστον θα έχουν νερό και φαγητό. Τότε τους δώσαμε την υπόσχεση πως θα κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας ώστε να μην ξαναβιώσουν την εγκατάλειψη και την απογοήτευση από τους ανθρώπους. Το Μοντέλο μας, προς το παρόν δεν έχει βρει το παντοτινό του σπίτι κι έτσι μεταφέρθηκε σε πανσιόν επί πληρωμή. Περιμένει με ανυπομονησία τη στιγμή που κάποιος θα τη διαλέξει!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:

Υπολογίζουμε πως έχει γεννηθεί περίπου το 2018 και ζυγίζει 23 κιλά. Είναι ένα σκυλάκι χαμηλών τόνων, αλλά με αυτό το κάτι που σε μαγνητίζει. Το μοντελο μας θέλει το χρόνο του να ανοιχτεί. Μόλις όμως νιώσει άνετα, ξεδιπλώνεται ο απίστευτα γλυκός και τρυφερός χαρακτήρας της! Θα τη χαρακτηρίζαμε ως πρόσχαρο σκυλάκι, που ταυτόχρονα συνεργάζεται και δε δημιουργεί προβλήματα. Είναι επίσης φιλική με τα άλλα σκυλιά και μπορεί να συμβιώσει μαζί τους άψογα. Τέλος, το κορίτσι μας λατρεύει τα παιχνίδια και τα χάδια καθώς φαίνεται να αποζητάει μέσα από αυτά την ανθρώπινη παρέα και συντροφιά που τόσο της έχει λείψει.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε!!

Όποιος θα ήθελε να προσφέρει ένα ζεστό σπιτικό στη μικρή μας και να την κάνει μέλος της οικογένειάς του, μπορεί να επικοινωνήσει με τη Δήμητρα στο 6932718499.

Θα δοθεί στειρωμένη, με συμβόλαιο υιοθεσίας και με την προϋπόθεση τοποθέτησης microchip στο όνομα του νέου κηδεμόνα.

 

 

 

 

 

 

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 00000000000
Περιοχή: Ασπρόπυργος, Αττική

Καταχώρηση: 24 / 10 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Τηλέφωνο: 6982005800

Άλλες αγγελίες του χρήστη (20)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.