Μοντέλο

Περιγραφή

Το Μοντέλο μας ζούσε σε μια εταιρία, μαζί με άλλα σκυλάκια. Εκεί υπήρχε άνθρωπος που τα φρόντιζε, παρ' όλο που η διοίκηση της εταιρείας δεν τα ήθελε. Όταν ο άνθρωπος αυτός έφυγε από εκεί, τα σκυλιά έμειναν άστεγα, αφού εκδιώχθηκαν από την εταιρεία. Έτσι βρήκαν καταφύγιο λίγο πιο δίπλα, σε ένα σημείο που επισκεπτόμαστε τακτικά, όπου ήξεραν ότι τουλάχιστον θα έχουν νερό και φαγητό. Τότε της δώσαμε την υπόσχεση πως θα της βρούμε σπίτι και οικογένεια... Δυστυχώς έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε και το κορίτσι μας ακόμα ζει σε πανσιόν επί πληρωμή.

Υπολογίζουμε πως έχει γεννηθεί περίπου το 2018 και ζυγίζει 23 κιλά. Είναι ένα σκυλάκι χαμηλών τόνων, αλλά με αυτό το κάτι που σε μαγνητίζει. Το μοντελο μας θέλει το χρόνο του να ανοιχτεί. Μόλις όμως νιώσει άνετα, ξεδιπλώνεται ο απίστευτα γλυκός και τρυφερός χαρακτήρας της!

Θα τη χαρακτηρίζαμε ως πρόσχαρο σκυλάκι, που ταυτόχρονα συνεργάζεται και δε δημιουργεί προβλήματα. Είναι επίσης φιλική με τα άλλα σκυλιά και μπορεί να συμβιώσει μαζί τους άψογα. Τέλος, το κορίτσι μας λατρεύει τα παιχνίδια και τα χάδια καθώς φαίνεται να αποζητάει μέσα από αυτά την ανθρώπινη παρέα και συντροφιά που τόσο της έχει λείψει.

Είναι θετική σε Ερλίχια και Μπαμπεζια.

Όποιος θέλει να υιοθετήσει ή έστω να φιλοξενήσει το Μοντέλο μας μέχρι να βρει σπίτι, μπορεί να στείλει μήνυμα στην σελίδα ή να καλέσει στο 6906229989 Αλέξανδρος ή στο 6981930196 Άσπα

 

Ευχαριστούμε!!!

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 00000000000
Περιοχή: Ασπρόπυργος, Αττική

Καταχώρηση: 30 / 3 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Τηλέφωνο: 6906229989

Άλλες αγγελίες του χρήστη (47)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.