Μάργκο

Περιγραφή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ:

Η Μάργκο είναι η αδερφή της Έλινορ. Ζούσαν στο ίδιο σημείο το οποίο αποδείχθηκε εντελώς επικίνδυνο αφού τόσο, η Έλινορ, τόσο και η Μάργκο έχουν χτυπηθεί από αυτοκίνητο παραπάνω από μία φορές. Συγκεκριμένα τη Μάργκο, την τρίτη φορά που την πήραμε από το σημείο χτυπημένη, αποφασίσαμε να μην την ξαναγυρίσουμε πίσω κι έτσι πλέον βρίσκεται σε πανσιόν επί πληρωμή. Περιμένει τον άνθρωπο που θα την ξεχωρίσει και θα της χαρίσει μία ζωή αλλιώτικη από αυτήν που έχει συνηθίσει.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:

Υπολογίζουμε οτι έχει γεννηθεί στις αρχές του 2016 και ζυγίζει γύρω στα 25-30 κιλά. Η Μάργκο είναι ένα πλάσμα χαρούμενο, που υπεραγαπάει τους πάντες και τα πάντα. Πολύ κοινωνική με ανθρώπους και άλλα σκυλάκια, αφού συμβιώνει μαζί τους άριστα. Στη βόλτα με το λουρί είναι πολύ διαχειρίσιμη και δεν τραβάει καθόλου. Είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα που αξίζει δύο χέρια να την αγκαλιάσουν για πάντα!

Θα δοθεί στειρωμένη, με συμβόλαιο υιοθεσίας και την προϋπόθεση τοποθέτησης microchip από τον νέο κηδεμόνα.

Τηλ. Επικ. 6932718499 - Δήμητρα.

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 00000000000
Περιοχή: Ασπρόπυργος, Αττική

Καταχώρηση: 24 / 10 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Τηλέφωνο: 6982005800

Άλλες αγγελίες του χρήστη (20)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.