Η Φλώρα ζητάει βοήθεια

Περιγραφή

AΝ ΔΕ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΔΛΔ 450€ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ-ΤΡΕΧΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ, Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΣΤΙΣ 05.11.2021 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ PET HOTEL, ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ....
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....
ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
Η πρώην αδέσποτη, περιθαλπόμενη, γλυκιά, καλοσυνάτη σκυλίτσα Φλώρα χρειάζεται τη βοήθειά μας.
Γίνεται έκκληση και ζητούνται άμεσα κι επείγει να βρεθούμε 6 στηρικτές που θα καταθέτει ο καθένας 20€ τον μήνα στον τραπεζικό λογαριασμό του νόμιμου , επαγγελματικού , ιδιωτικού pet hotel που διαμένει η πρώην αδέσποτη και περιθαλπόμενη Φλώρα, έτσι ώστε όλοι μαζί να πληρώνουμε το κόστος διαμονής της που είναι 120€ ο μήνας (6 στηρικτές * 20€ =120€).
Η Φλώρα είναι μια πρώην αδέσποτη , κακοποιημένη σκυλίτσα σε δήμο της ανατολικής Αττικής που περιθάλπτηκε πριν 2 χρόνια τραυματισμένη στο πόδι. Αφού έκανε όλα τα κτηνιατρικά ( εμβόλιο, στείρωση, αιματολογικές εξετάσεις, τοποθέτηση ηλεκτρονικής ταυτότητας, απόκτηση βιβλιαρίου ) μεταφέρθηκε σε σπίτι φιλοξενίας για κάποιο καιρό κι έπειτα σε pet hotel. Η αγγελία της προωθείται εντατικά, αλλά δυστυχώς λόγω μεγέθους δεν είναι πρώτη σε ζήτηση. Θα έρθει η στιγμή και θα βρει κι αυτή το σπιτάκι της. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε αρχικά ευχαριστούμε κι έπειτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Όλοι οι (οικονομικοί ) στηρικτές για διαφάνεια κι ενημέρωση γίνονται φίλοι στο ειδικό προφίλ της Φλώρας, στο οποίο ανεβαίνει πινακάκι καταθέσεων αναγράφοντας το όνομα, την ημερομηνία και το ποσό κάθε κατάθεσης .

Ολιγομελής εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική :
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: [email protected]
Tηλ: 6949972481

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 9813234232123211
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 24 / 10 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (121)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.