Ψάχνουν σπιτάκια

Περιγραφή

άχνουν σπιτάκια  , είναι προς υιοθεσία - χαρίζονται, κατάλληλα για διαμέρισμα, εκπαιδευμένα με σπιτικούς τρόπους
Ημιαδεσποτάκια Αττική
(ολιγομελήs εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική)
Πρώην αδέσποτα, περιθαλπόμενα, κοινωνικά κατοικίδια ζωάκια συντροφιάς, ημίαιμα σκυλάκια και ημίαιμα γατάκια, εμβολιασμένα, στειρωμένα, με βιβλιάριο υγείας και την υποχρεωτική βάσει του νόμου ηλεκτρονική ταυτότητα (microchip) ·ήρεμα στο σπίτι, στο αμάξι, στη βόλτα, καλοσυνάτα, ντελικάτα, εκπαιδευμένα, με σπιτικους τρόπους και με μαθήματα θετικής εκπαίδευσης, από νόμιμους εκπαιδευτές απόφοιτους κρατικά αναγνωρισμένης θετικής σχολής εκπαίδευσης σκύλων, είναι προς υιοθεσία. Δεν μπορούν να υιοθετηθούν από τους ανθρώπους που φιλοξενούνται-διαμένουν επειδή οι ίδιοι ήδη έχουν πολλά σκυλάκια δικά τους (υπό την κηδεμονία τους) ιδιόκτητα. Τα σκυλάκια προς υιοθεσία είναι ενήλικα, μεγαλόσωμα, αλλά ντελικάτα, με σπιτικούς τρόπους, με φιλοξενία σε διαμερίσματα των 60 τμ και 50 τμ αντίστοιχα. Όσοι έχουν υιοθετήσει σκυλάκι από την ομάδα μας, είναι πολύ ευχαριστημένοι. Δίνονται εντός Αττικής ως κοινωνικά κατοικίδια ζωα συντροφιάς, σε σπιτικά που έχουν συνειδητοποιήσει την πολυετή ευθύνη, αλλά και πολυετή χαρά κι ευτυχία που έχει η υιοθεσία ενός κοινωνικού κατοικίδιου ζώου συντροφιάς και θα προσφέρουν μια ζωή σαν τις ταινίες που έχουμε δει: Marley and me, 101 Dalmatians. Ο νέος κηδεμόνας - ιδιοκτήτης αναλαμβάνει το κόστος καταχώρησης της υποχρεωτικής από τον νόμο ηλεκτρονικής ταυτότητας, κόστος 25€.

Τα Ημιαδεσποτάκια Αττική ενημερώνουν:
1) H υιοθεσία είναι μια πράξη πολυετής ευθύνης. Πριν μπει κάποιος στη διαδικασίας υιοθεσίας κοινωνικού κατοικίδιου ζώου συντροφιάς (σκύλος, γάτα) πρέπει να το έχει σκεφτεί πολύ καλά, σοβαρά κι υπεύθυνα. Καθημερινά εγκαταλείπονται παράνομα κι ασυνείδητα πολλά κατοικίδια ζωάκια συντροφιάς (σκυλάκια και γατάκια).
2) Οι περισσότεροι εθελοντές ζωόφιλοι που δίνουν ένα κατοικίδιο για υιοθεσία είναι εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους: ιδιωτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική βαθμίδα, εργαζόμενοι σε νοσοκομεία, σε μαγαζιά, καταστήματα, συγγραφείς, φοιτητές-τριες, ακόμη κι άνεργοι ή συνταξιούχοι. Απλοί άνθρωποι-πολίτες που λόγω της παραπάνω ευαισθησίας, αλληλεγγύης, φιλότιμου κι ευσυνειδησίας που έχουν προς τα κοινωνικά κατοικίδια ζωάκια συντροφιάς ασχολούνται με τη ζωοφιλία εθελοντικά και το κατοικίδιο το δίνουν επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα (χώρου, χρόνου, οικονομικά ) να το υιοθετήσουν, είτε για να έχουν τη δυνατότητα με αυτή την υιοθεσία να περιθάλψουν ένα άλλο αδέσποτο ή κακοποιημένο δεσποζόμενο κατοικίδιο που θα έχει ανάγκη.

3) Στείρωση: Η στείρωση είναι καλή! Τα σκυλιά της αστυνομίας και της πυροσβεστικής είναι στειρωμένα! Η στείρωση προστατεύει το αρσενικό από προστάτη και καρκίνο. Το θηλυκό από πυομήτρα, καρκίνο, ψευδοκύηση. Επιπλέον, βάσει του νόμου 4039/2012 απαγορεύεται η αναπαραγωγή (το ζευγάρωμα ζώων) αν δεν έχουν άδεια ερασιτέχνη εκτροφέα κι οι παραβάτες έχουν κυρωσεις, ποινικά και διοικητικά πρόστιμα.

4) Ηλεκτρονική Σήμανση-Ταυτότητα: Η ηλεκτρονική Σήμανση-Ταυτότητα στα κατοικίδια είναι υποχρεωτική από τον νόμο 4039/2012 και ένας δυνατός τρόπος να βρείτε το κατοικιδιό σας, άμα το χάσετε και ο μόνος τρόπος να αποδείξετε ότι είναι υπό την ευθύνη σας, άμα χαθεί.

5) Δήμος και αδέσποτα: Οι περισσότεροι Δήμοι σε όλη την Ελλάδα, από το 2014, έχουν ενεργό 8-10 ή και 12 μήνες το χρόνο πρόγραμμα για τα αδέσποτα. Επίσης πολλοί δήμοι έχουν παραχωρήσει στις δημοτικές ζωοφιλικές ενώσεις (ΜΚΟ με αριθμό άδεια λειτουργίας / πρωτοδικείου) δημόσια γη, ώστε να φιλοξενούνται σε καταφύγιο τα αδέσποτα της περιοχής μέχρι να υιοθετηθούν. Ο Δήμος καλύπτει τα έξοδα των αδέσποτων του στα βασικά ιατρικά ( εμβόλιο, αιματολογικές εξετάσεις,στείρωση,τοποθέτηση ηλ.ταυτότητας), όπως ορίζει ο Νόμος 4039/2012. Δεν καλύπτει όμως πάντα, αλλά κάποιες φορές, έξοδα όπως σίτιση/ τροφή, εκπαίδευση, διαμονή σε νόμιμο, με αριθμό άδεια λειτουργίας ενδιαίτημα/pet hotel.

6) Τα κατοικίδια κοινωνικά ζώα συντροφιάς έχουν κοινωνικοποιηθεί από την εποχή του χαλκού, αρχαία Αίγυπτο ( η γάτα ιερό ζώο ) 2000 πΧ .
'Αλμπουμ με τις αγγελίες από τα διαθέσιμα σκυλάκια προς υιοθεσία
https://www.facebook.com/media/s

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 9865432121212121
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 24 / 10 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (121)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.