Φιλοξενία

Περιγραφή

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ, ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΕ ΘΑΛΠΩΡΗ ΣΠΙΤΙΚΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ, ΚΑΛΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΦΛΩΡΑ Η΄ΚΆΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ? ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ PET HOTEL
Η Φλώρα είναι μια καλή, εκπαιδευμένη, εμβολιασμένη, στειρωμένη, με βιβλιάριο υγείας πρώην αδέσποτη περιθαλπόμενη σκυλίτσα 25 κιλά, ημίαιμη 5 ετών. Περιθάπτηκε πριν 3 χρόνια από το δρόμο, ενώ κούτσαινε. Φιλοξενήθηκε μερικούς μήνες σε σπίτι, κι έπειτα λόγω ότι το σπιτικό φιλοξενίας μετακόμισε στι εξωτερικό λόγω σπουδών, η Φλώρα μεταφέρθηκε σε pet hotel, όπου και διαμένει εκεί στο κλουβάκι 2 χρόνια, με μηνιαίο κόστος διαμονής 120€ τον μήνα. Επειδή, είναι πολύ καιρό στο κλουβάκι-δωματιάκι του pet hotel είναι καλό να βρει 2μηνη φιλοξενία σε σπίτι ή ακόμη καλύτερα υιοθεσία. Όποιο σπιτικό θα ήθελε να φιλοξενήσει τη Φλώρα εθελοντικά, αφιλοκερδώς, χωρίς δηλαδή με αμοιβή, αλλά με το να αναλάβει φυσικά η ομάδα τα έξοδα του ζώου τροφή κτλ ή όποιο σπιτικό θα ήθελε να την υιοθετήσει ας επικοινωνήσει παρακαλώ μαζί μας.
Oλιγομελής εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: [email protected]
Tηλ: 6949972481 

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 9813234232123211
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 24 / 10 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (121)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.