ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ

Περιγραφή

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

Το πρόγραμμα του δήμου τελείωσε και δεν αναλαμβάνει πέρα από έκτακτα περιστατικά.

Ο Λάμπρος που βρέθηκε στα χωράφια κοντά στα μαγαζιά στο αεροδρόμιο κι έγλυφε το χέρι σε όποιον του έδινε ένα ψίχουλο, έχει περιθαλπτεί και φροντίζεται. ΕΠΕΙΓΕΙ να κάνει τις ενέσεις διροφιλαρίωσης. Το κόστος είναι 375€. Γίνεται έκκληση για στήριξη, ώστε να βρεθούν στηρικτές και όλοι μαζί να καλύψουμε το κόστος για τις ενέσεις. Οι καταθέσεις γίνονται στον τραπεζικό λογαριασμό του κτηνιατρείου.Για ενημέρωση και διαφάνεια τέλος του μήνα θα αναρτηθεί πινακάκι με όσους βοήθησαν, αναγράφοντας το όνομα, το ποσό και την ημερομηνία κατάθεσης του στηρικτή.

Η Φλώρα που κούτσαινε από τα χτυπήματα των χεριών που δεν την ήθελαν, διαμένει 2 έτη τώρα στο pet hotel με μηνιαίο κόστος διαμονής 120€. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή έχει χρέος στο pet hotel 900€ , το οποίο πρέπει να καλυφθεί έστω στο 1/2 ως 05.11.2021, αλλιώς θα πρέπει να την πάρουμε. Χώρο φιλοξενίας δεν έχουμε. Σπίτι υιοθεσίας παρ' όλου που προωθείται εντατικά για υιοθεσία σε sites κτλ πιθανόν λόγω μεγέθους δεν έχει βρει. Έτσι επειγει να βρεθούμε στηρικτές και να καταθέσει ο καθένας ότι μπορεί στον τραπεζικό λογαριασμό του pet hotel, προκειμένου να καταφέρουμε να μειωθεί το συνολικό χρέος της Φλώρας και να συνεχίσει να μένει κάπου με ασφάλεια, μέχρι να υιοθετηθεί.

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε είτε την Φλώρα, είτε τον Λάμπρο αρχικά ευχαριστούμε κι έπειτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας .

Ολιγομελής εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:

Ημιαδεσποτάκια Αττική

Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική

Email: [email protected]

Tηλ: 6949972481

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 9823212121212121
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 24 / 10 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (121)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.