Ζητούνται φιλοξενίες για τον μήνα Νοέμβριο

Περιγραφή

Ζητούνται φιλοξενίες για τον μήνα Νοέμβριο για πρωην αδέσποτα, περιθαλπόμενα, εμβολιασμένα, στειρωμένα και εκπαιδευμένα σκυλάκια, τα οποία ξέρουν από σπιτικούς τρόπους.
H Beauty και η Flora, ψάχνουν φιλοξενία σε σπιτάκια για 2 μήνες το πολύ. Είναι εμβολιασμένες, στειρωμένες, με βιβλιάριο υγείας, ηλεκτρονική ταυτότητα. Είναι εκπαιδευμένες και με σπιτικούς τρόπους. Κατάλληλες για διαμέρισμα.
Η Flora βρίσκεται 2 έτη σε pet hotel. Δύο έτη έχει για σπίτι ένα μικρό κλουβάκι. Περνάει καλά εκεί, αλλά είναι καλό για ένα με δυο μήνες να φιλοξενηθεί σε κάποιο σπίτι φιλοξενίας.
Η Beauty φιλοξενείται 2 έτη σε σπιτικό που δεν περνάει και τόσο καλά, αν κι έχει φροντίδα και προστασία. Ο λόγος είναι ότι το ένα ιδιόκτητο σκυλάκι του σπιτικού δε θέλει την Beauty και συχνά γίνονται καυγάδες. Επείγει, χρειάζεται να βρει φιλοξενία για 1-2 μήνες σε κάποιο άλλο σπιτάκι.
Ολιγομελής εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: [email protected] hotmail. com
Tηλ: 6949972481

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 98132121212121212
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 25 / 10 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (117)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.