Η Beauty ψάχνει το δικό της σπιτάκι , είναι προς υιοθεσία ( χαρίζεται ) , εκπαιδευμένη με σπιτικούς τρόπους, φιλοξενείται σε διαμέρισμα 60 τμ κι είναι κατάλληλη για μικρό διαμέρισμα

Περιγραφή

Beauty προς υιοθεσία
Microchip : 98102321212121
Η Beauty ψάχνει το δικό της σπιτάκι , είναι προς υιοθεσία
( χαρίζεται ) , εκπαιδευμένη με σπιτικούς τρόπους

Πρώην αδέσποτη, εμβολιασμένη, με βιβλιάριο υγείας, περιθαλπόμενη, εκπαιδευμένη, με σπιτικούς τρόπους σκυλίτσα που φιλοξενείται σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και ψάχνει σπιτάκι, είναι προς υιοθεσία - χαρίζεται . Είναι το κατάλληλο σκυλάκι για ένα γλυκό, ήρεμο, ζεστό σπιτικό με αγάπη.Είναι 6 ετών, 23 κιλά, κοντότριχη, ημίαιμη Whippet (Γουίπετ) - German Shorthair Pointer (Γερμανικό κοντότριχο Πόιντερ, Κούρτσχααρ).Βρέθηκε αδέσποτη και φοβισμένη , στον δρόμο σε ανατολικό δήμο της Αττικής όπου κι έπαιζε συχνά κυνηγητό και κρυφτό με εκείνους που δεν την ήθελαν στην περιοχή, σε αντίθεση με εκείνους που την φρόντιζαν. Είχε υποστεί τη βιαιότητα κάποιων ανθρώπων. Περιθάλπηκε, μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο κι έκανε όλα τα απαραίτητα κτηνιατρικά (εμβόλιο, αιματολογικές εξετάσεις, στείρωση, αποπαρασιτώσεις, απέκτησε την υποχρεωτική από τον νόμο ηλεκτρονική ταυτότητα και βιβλιάριο υγείας) . Διέμεινε για λίγο σε νόμιμo με αριθμό άδεια λειτουργίας pet hotel και έκανε μαθήματα θετικής εκπαίδευσης, με νόμιμη εκπαιδεύτρια απόφοιτη κρατικά αναγνωρισμένης Θετικής σχολής εκπαίδευσης σκύλων . Δυο χρόνια τώρα φιλοξενείται σε διαμέρισμα πολυκατοικίας μαζί με άλλα 2 ιδιόκτητα - δεσποζόμενα σκυλάκια. Είναι μια γλυκιά, με στοργή, έξυπνη σκυλίτσα. Έχει θαλπωρή , είναι και αστεία. Είναι ήρεμη στη διαδρομή με το αμάξι, στο σπίτι και δεν έχει θέμα όταν κάνει μπάνιο.Δεν τη συμπαθεί πολύ το ένα ιδιόκτητο σκυλάκι και υπάρχει μια ένταση. Η αλήθεια είναι πως το σπιτικό που τη φιλοξενεί αγαπά , φροντίζει κι η Beauty , περνά καλά εκει . Ωστόσο το σπιτικό κι η Beauty έχουν κουραστεί . Κι η Beauty θα μπορούσε να περνάει πολύ καλύτερα σε ένα δικό της σπιτάκι που θα τη θέλουν όλοι. Ωστόσο η Beauty θα φιλοξενείται εκεί μέχρι να βρει το δικό της σπιτάκι, της αξίζει κι έχει ανάγκη να βρει το δικό της σπιτάκι, τη δική της οικογένεια που θα είναι ιδιοκτήτη και δεσποζόμενη κι όχι φιλοξενούμενη . Δίνεται εντός Αττικής ως κοινωνικό κατοικίδιο ζωάκι συντροφιάς , σε σπιτικό που έχει συνειδητοποιήσει την ευθύνη και την ευτυχία που έχει η υιοθεσία ενός κοινωνικού κατοικίδιου ζώου συντροφιάς και θα προσφέρει μια ζωή σαν τις ταινίες που έχουμε δει : Marley and me , 101 Dalmatians . Ο νέος κηδεμόνας - ιδιοκτήτης αναλαμβάνει το κόστος καταχώρησης της υποχρεωτικής από τον νόμο ηλεκτρονικής ταυτότητας, κόστος 25€.
Ολιγομελής εθελοντική ζωοφιλική ομάδα :
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook : Ημιαδεσποτακια Αττική
email : [email protected]
Τηλέφωνο : 6949972481

Τα Ημιαδεσποτάκια Αττική ενημερώνουν :
1) H υιοθεσία είναι μια πράξη πολυετής ευθύνης . Πριν μπει κάποιος στη διαδικασίας υιοθεσίας κοινωνικού κατοικίδιου ζώου συντροφιάς (σκύλος, γάτα) πρέπει να το έχει σκεφτεί πολύ καλά , σοβαρά κι υπεύθυνα . Καθημερινά εγκαταλείπονται παράνομα κι ασυνείδητα πολλά κατοικίδια ζωάκια συντροφιάς (σκυλάκια και γατάκια ) .

2) Οι περισσότεροι εθελοντές ζωόφιλοι που δίνουν ένα κατοικίδιο για υιοθεσία είναι εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους : ιδιωτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι , εκπαιδευτικοί σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική βαθμίδα , εργαζόμενοι σε νοσοκομεία , σε μαγαζιά , καταστήματα , συγγραφείς , φοιτητές-τριες , ακόμη κι άνεργοι ή συνταξιούχοι . Απλοί άνθρωποι-πολίτες που λόγω της παραπάνω ευαισθησίας , αλληλεγγύης , φιλότιμου κι ευσυνειδησίας που έχουν προς τα κοινωνικά κατοικίδια ζωάκια συντροφιάς ασχολούνται με τη ζωοφιλία εθελοντικά και το κατοικίδιο το δίνουν επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα ( χώρου , χρόνου , οικονομικά ) να το υιοθετήσουν , είτε για να έχουν τη δυνατότητα με αυτή την υιοθεσία να περιθάλψουν ένα άλλο αδέσποτο ή κακοποιημένο δεσποζόμενο κατοικίδιο που θα έχει ανάγκη .

3) Στείρωση : Η στείρωση είναι καλή! Τα σκυλιά της αστυνομίας και της πυροσβεστικής είναι στειρωμένα ! Η στείρωση προστατεύει το αρσενικό από προστάτη και καρκίνο . Το θηλυκό από πυομήτρα , καρκίνο , ψευδοκύηση . Επιπλέον , βάσει του νόμου 4039/2012 απαγορεύεται η αναπαραγωγή ( το ζευγάρωμα ζώων ) αν δεν έχουν άδεια ερασιτέχνη εκτροφέα κι οι παραβάτες έχουν κυρωσεις , ποινικά και διοικητικά πρόστιμα .

4) Ηλεκτρονική Σήμανση-Ταυτότητα: Η ηλεκτρονική Σήμανση-Ταυτότητα στα κατοικίδια είναι υποχρεωτική από τον νόμο 4039/2012 και ένας δυνατός τρόπος να βρείτε το κατοικιδιό σας , άμα το χάσετε και ο μόνος τρόπος να αποδείξετε ότι είναι υπό την ευθύνη σας , άμα χαθεί .

5) Δήμος και αδέσποτα: Οι περισσότεροι Δήμοι σε όλη την Ελλάδα , από το 2014 , έχουν ενεργό 8-10 ή και 12 μήνες το χρόνο πρόγραμμα για τα αδέσποτα . Επίσης πολλοί δήμοι έχουν παραχωρήσει στις δημοτικές ζωοφιλικές ενώσεις ( ΜΚΟ με αριθμό άδεια λειτουργίας / πρωτοδικείου ) δημόσια γη , ώστε να φιλοξενούνται σε καταφύγιο τα αδέσποτα της περιοχής μέχρι να υιοθετηθούν . Ο Δήμος καλύπτει τα έξοδα των αδέσποτων του στα βασικά ιατρικά ( εμβόλιο, αιματολογικές εξετάσεις,στείρωση,τοποθέτηση ηλ.ταυτότητας ) , όπως ορίζει ο Νόμος 4039/2012 . Δεν καλύπτει όμως πάντα , αλλά κάποιες φορές , έξοδα όπως σίτιση/ τροφή , εκπαίδευση , διαμονή σε νόμιμο , με αριθμό άδεια λειτουργείας ενδιαίτημα/pet hotel .

6) Τα κατοικίδια κοινωνικά ζώα συντροφιάς ( σκύλος και γάτα ) είναι όπως αναφέρει κι η λέξη για μες στο σπίτι , εντός της οικίας . Έχουν κοινωνικοποιηθεί από την εποχή του χαλκού , αρχαία Αίγυπτο ( η γάτα ιερό ζώο ) 2000 πΧ 

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 98132121212121212
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 25 / 10 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (117)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.