Ρόμπιν

Περιγραφή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ:
Για τον Ρόμπιν μας ενημέρωσαν κάτοικοι της περιοχής. Μας είπαν ότι σέρνει τα πίσω πόδια σαν παράλυτος και πως δεν μπορούσε να περπατήσει. Όντως, μόλις φτάσαμε αντικρίσαμε ακριβώς αυτό. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα όπου στις ακτινογραφίες ευτυχώς δε φάνηκε κάποιο σπάσιμο. Οπότε έλαβε φαρμακευτική αγωγή, η οποία τον έκανε να σηκωθεί και να σταθεί στα πόδια του και πάλι. Φιλοξενείται προσωρινά και αναζητεί την παντοτινή του οικογένεια!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:
Ο Ρόμπιν υπολογίζουμε πως είναι γεννημένος τον Μάιο του 2021. Είναι ένα γουργουριστό γατάκι, παιχνιδιάρικο και αξιαγάπητο. Χρησιμοποιεί κανονικά την άμμο του και συμβιώνει άψογα με γάτες και σκυλιά.

Θα δοθεί με συμβόλαιο φιλοξενίας και καταχωρημένο microchip στο σωματείο μας, μέχρι να πραγματοποιηθεί η στείρωση του στην κατάλληλη ηλικία. Ύστερα θα γίνει η επίσημη υιοθεσία και καταχώρηση του microchip στο όνομα του νέου κηδεμόνα. Δίνεται αποκλειστικά για εντός σπιτιού και χωρίς πρόσβαση σε εξωτερικό ή σε γειτονικό χώρο. Πλέγμα ή δίχτυ στο μπαλκόνι θα εκτιμηθεί και θα μετρήσει θετικά.

Τηλ. Επικ  6982005800 - Φένια.

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5 μηνών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 00000000000
Περιοχή: Ασπρόπυργος, Αττική

Καταχώρηση: 6 / 6 / 2022

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Τηλέφωνο: 6906229989

Άλλες αγγελίες του χρήστη (47)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.