Ο γλυκός Ποσειδωνας!!!

Περιγραφή

Ο γλυκός μας Ποσειδώνας ένας σκυλακος περίπου 2 χρόνων κ 20kgr που έχει ταλαιπωρηθεί κ έχει κινδυνευσει πάρα πολύ σε αυτά τα δύο χρόνια της ζωής του.
Ο Ποσειδώνας βρέθηκε στην περιοχή μας όταν ήταν κουταβάκι περίπου 5 μηνών, πιθανόν εγκατάλειψη πάνω σε κεντρικη λεωφόρο, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο κ εγκαταλειφθηκε στο δρόμο, ευτυχώς το αυτοκίνητο του διέλυσε μόνο το πισω πόδι κ δεν του στοίχισε την ζωή. Μετά από δύο χειρουργεια ο Ποσειδώνας αρχίζει να ξαναπερπαταει φυσιολογικά με την βοήθεια των εθελοντών. Μετά τη κλινική φιλοξενείται σε σπιτι κάτοικου της περιοχής όπου δυστυχώς με τη μεγάλη φωτιά πέρσι τον Σεπτέμβριο στην Αναβυσσο ο σκυλακος κινδύνευσε να καεί ζωντανός αφού είχε μείνει μέσα στην αυλή του σπιτιού κ οι φλόγες το είχαν περικυκλώσει, εθελόντριες του σωματείου με κίνδυνο της ζωής τους αψιφησαν τις εντολές των πυροσβεστων κ απεγκλωβίσαν τον Ποσειδωνα.
Μετά από ένα μήνα χτυπάει το τηλέφωνο, ένα νεαρό ζευγάρι ήθελε να δώσει ένα σπιτικό σε αυτό το ταλειπωρημενο πλάσμα, όλοι πιστεύαμε ότι ο Ποσειδώνας βρήκε το παντοτινό του σπίτι αλλά δυστυχώς μετά απο 8 μήνες οι ανθρωποι αυτοί αποφάσισαν ότι δεν έχουν χώρο στο σπίτι τους κ ότι δεν θέλουν να ξαναδούν τον σκυλακο στα ματια τους, φαινεται έχει ημερομηνία λήξης η φιλοζωια για μερικούς ανθρώπους. Κ έτσι ο Ποσειδώνας σήμερα βρίσκεται σε μια Πανσιόν, μέσα σε ένα κλουβί κ να απορεί που είναι το σπίτι του, οι άνθρωποι του κ τι λάθος έκανε κ του φέρθηκαν έτσι. Παρόλα αυτά παραμένει ένα χαρούμενο κ παιχνιδιαρικο σκυλάκι, που έχει πολύ ενέργεια κ αγάπη να δώσει.
Αγαπημένε μας Ποσειδωνα σου υποσχόμαστε να σου βρούμε ένα σπιτικό κ έναν άνθρωπο που δεν θα σε έχει κοντά του με ημερομηνία λήξης κ θα σε αγαπήσει κ θα σε φροντίζει πραγματικά όπως εσύ έχεις μάθει να αγαπάς.
Αν θελετε να υιοθετησετε ενα ζωακι δοστε την ευκαιρια στον Ποσειδωνα να βρει μια πραγματικά ζεστή αγκαλιά!!!

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 2 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 467542457896467566
Περιοχή: Σαρωνικός, Αττική

Καταχώρηση: 28 / 11 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα:
Τηλέφωνο: 6946067390

Άλλες αγγελίες του χρήστη (179)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.