Λούλα

Περιγραφή

Τουλάχιστον 3 χρόνια τώρα η Λούλα μας ζει σε πανσιόν επί πληρωμής .. αλλά για να πούμε ότι σώθηκε, πρέπει να βρεθεί ένα σπίτι!!!!

Ας πούμε για αρχή αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά, πέρα ότι είναι πανέμορφη ...της αρέσει το φαΐ και αφού φάει λατρεύει να ξαπλώνει την κορμάρα της και να χαλαρώνει στον ήλιο !!!! Αυτό όμως που της αρέσει πιο πολύ από όλα, είναι η ανθρώπινη παρουσία... τα χάδια και οι αγκαλιές!!!! Γενικά, ο χαρακτήρας της είναι ήπιος χωρίς να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις..είπαμε πέρα από το φαι !! Με το λουρί τα πηγαίνει τέλεια και είναι φιλική με άλλα σκυλιά (δεν έχει δοκιμαστεί με γάτες).

Η Λούλα μας χρειάζεται την δική της οικογένεια, τους δικούς της ανθρώπους και ένα σπίτι..ένα σπίτι που να είναι το σπίτι της!!!

Αν ενδιαφέρεστε να την φιλοξενήσετε ή ακόμα καλύτερα να την υιοθετήσετε μπορείτε είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα https://docs.google.com/forms/d/17p8XRVhLeePo3An5FSzkqTCFFy_MylCKMO7gYrBd5o4/edit?usp=drivesdk

Είτε μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 6906229989 - Αλέξανδρος 6981930196 Ασπα

Ή απλά μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα!!!

Σας παρακαλούμε κοινοποιήστε το κορίτσι μας !!!

Ευχαριστούμε!!!!!

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 00000000000
Περιοχή: Ασπρόπυργος, Αττική

Καταχώρηση: 12 / 1 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Τηλέφωνο: 6906229989

Άλλες αγγελίες του χρήστη (46)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.