Τζέσυ!!!

Περιγραφή

Ήμασταν 6 αδερφάκια που γεννήθηκαμε από αδέσποτη μανούλα την οποία την εγκατέλειψαν λίγες μέρες πριν γεννήσει έξω από το σπίτι μιας καλής κυρίας.
Οι άνθρωποι εδώ, εθελοντές τους λένε ,δεν ξέρω τι σημαίνει ,μας φρόντιζαν ,μας ταιζαν κ μας πήγαν σε γιατρό να μας δώσει φάρμακα κ να μας τσιμπήσει ,να είμαστε έτοιμα λένε για το καινούργιο μας σπίτι....
Οι μέρες περνούσαν όμορφα ,παίζοντας με τα αδερφακια μου ,ένα ένα όμως έφυγε κ άκουγα τα κορίτσια να λένε "υιοθετήθηκε", δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό αλλά κάτι καλό θα είναι...
Τον τελευταίο μήνα είχα μείνει εγώ κ ο αδερφός μου ,εχθές το απόγευμα υιοθετήθηκε κ αυτός ,"πήγε σπίτι του" άκουσα να λένε ..
Κ εγώ έμεινα μόνη μου ....φοβάμαι το βράδυ μόνη μου, φοβάμαι το σκοτάδι κ κρυώνω ,τα κορίτσια με αγαπάνε, με ταΐζουν αλλά δεν παύει να είμαι μόνη μου!!!
Όλα τα αδερφάκια μου ακούω να λένε βρήκαν ένα ζεστό σπιτικό για εμένα πότε θα έρθει η σειρά μου....
Αυτή είναι η Τζέσυ ,γεννημένη 7/9/2022 από αδέσποτη μανούλα που εγκατέλειψαν έξω από το σπίτι εθελόντριας λίγο πριν γεννήσει ,είναι η τελευταία από τα 6 κουταβάκια που δεν έχει υιοθετήθει ,από εχθές έμεινε μόνη της κ έχει μελαγχολήσει,ένα σκυλάκι που ήταν πολύ παιχνιδιάρικο ,δραστήριο ,η χαρά της ζωής!!!
Αν θες ένα σκυλάκι άνοιξε το σπίτι σου κ δώσε σε αυτή την ψυχούλα την αγάπη μου της αξίζει!!!

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 4 μηνών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 86757894337858776877
Περιοχή: Σαρωνικός, Αττική

Καταχώρηση: 6 / 1 / 2023

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα:
Τηλέφωνο: 6948167870

Άλλες αγγελίες του χρήστη (418)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.