Κουραμπιεδακι!!!

Περιγραφή

 

Κ έτσι σε ένα ταξιδακι στην ελληνική επαρχία για αναψυχή, πέφτεις πάνω σε μια σκελετωμενη μανούλα δεμένη σε ένα μέτρο αλυσίδα κ δίπλα τα δύο κουταβάκια της να ζητιανευουν ότι μπορεί να φαγωθεί μέσα στα τσιμπούρια κ τους ψύλλους.
Χωρίς δεύτερη σκέψη, όλη η οικογένεια στο αυτοκίνητο κ επιστροφή ,δυστυχώς το ένα κουταβάκι ήταν χτυπημένο, ανεπνέε με μεγάλη δυσκολία κ είχε σπασμένο το ένα ποδαράκι του, μπήκε αμέσως χειρουργειο αρκετά σοβαρό (διαφραγματοκηλη κ μερικά απο ζωτικα όργανα διαλυμένα) η μία μικρή μας δυστυχώς δεν άντεξε το χειρουργείο ....
Το κουραμπιεδακι η άλλη κουταβιτσα είναι μια χαρά , χαίρεται το άφθονο φαγητό κ την φροντίδα που παίρνει από την εθελόντρια που την έσωσε μαζί με την μανούλα της.
Έχει εμβολιαστεί ,τσιπαριστει κ ψάχνει μια οικογένεια που θα της αλλάξει ακόμα περισσότερο την ζωή.
Μπορεί να μην καταφέραμε να σώσουμε κ την αδερφούλα της,να πήγαμε αργά κοντά της, ας δώσουμε όμως σε αυτή την μικρή που έχουμε κοντά μας την διπλή αγάπη που χρωστάμε κ στην αδερφούλα της κ να της βρούμε ένα ζεστό σπιτικό κ να αλλάξουμε εντελώς την ζωή της.

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 2 μηνών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 86757894337858776877
Περιοχή: Σαρωνικός, Αττική

Καταχώρηση: 6 / 1 / 2023

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα:
Τηλέφωνο: 6948167870

Άλλες αγγελίες του χρήστη (418)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.