Ζητούνται 7 άνθρωποι να βοηθήσουν καταθέτοντας 12€ για κάθε μήνα  του καλοκαιριου στον τραπεζικό λογαριασμό του νόμιμου, ιδιωτικού, εξαιρετικού, εκπαιδευτικού ξενώνα που διαμένει ο Λουκάς, προκειμένου να είναι εκεί ασφαλής και με φροντίδα κι όχι στο δρόμο,   όσο κοινοποιείται και προωθείται η αγγελία υιοθεσίας του και να υιοθετηθεί. Η ολιγομελής ομάδα μόνη χωρίς βοήθεια αδυνατεί να καλύψει αυτό το κόστος,  ο δήμος δε διαθέτει χώρο και τα σπίτια μας είναι γεμάτα. Η βοήθεια στηρικτών είναι πολύτιμη.

Περιγραφή

Έκκληση βοήθειας για το καλοκαίρι
Ζητούνται 7 άνθρωποι να βοηθήσουν καταθέτοντας 12€ για κάθε μήνα  του καλοκαιριου στον τραπεζικό λογαριασμό του νόμιμου, ιδιωτικού, εξαιρετικού, εκπαιδευτικού ξενώνα που διαμένει ο Λουκάς, προκειμένου να είναι εκεί ασφαλής και με φροντίδα κι όχι στο δρόμο,   όσο κοινοποιείται και προωθείται η αγγελία υιοθεσίας του και να υιοθετηθεί.

Η ολιγομελής ομάδα μόνη χωρίς βοήθεια αδυνατεί να καλύψει αυτό το κόστος, 
ο δήμος δε διαθέτει χώρο και τα σπίτια μας είναι γεμάτα.
Η βοήθεια στηρικτών είναι πολύτιμη.

 

) Εκπέμπουμε μεγάλο SOS.
Η συμμετοχή ανθρώπων για βοήθεια είναι σημαντική και καίρια. Η ομάδα χωρίς βοήθεια δε θα τα καταφέρει.

 Βοήθεια για τους 3 μήνες του καλοκαιριού.
Αναζήτηση για 7 στηρικτές (με κατάθεση 12€ ο καθένας για κάθε μήνα του καλοκαιριοού στον τραπεζικό λογαριασμό του εκπαιδευτικού ξενωνα) που μας λείπουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η ομάδα οικονομικής στήριξης του πρωην εγκαταλελειμμένου, νυν περιθαλπομενου σκυλάκου Λουκά και να διαμένει με ασφάλεια και φροντίδα στον νόμιμο, πολύ καλό, ιδιωτικό ξενώνα σκύλων, μέχρι κάποιο καλό σπιτάκι να διαβάσει την αγγελία υιοθεσίας του που προωθείται, να ενδιαφερθεί και να υιοθετηθεί κι όχι να περι-μένει στον επικίνδυνο δρόμο.

Ο πρώην αδέσποτος, νυν περιθαλπόμενος και προς υιοθεσία σκυλάκος Λουκάς, ζητάει τη βοήθειά μας, κάνοντας έκκληση για καλοκαιρινούς, οικονομικούς στηρικτές για την κάλυψη του μηνιαίου κόστους διαμονής του στον νόμιμο, πολύ καλό, ιδιωτικό, εκπαιδευτικό ξενώνα σκύλων που διαμένει.

Ο Λουκάς βρέθηκε αδέσποτος κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Περιθάλπηκε από τη ζωοφιλική ομάδα Ημιαδεσποτάκια Αττική. Έπειτα, μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο κι έκανε όλα τα απαραίτητα κτηνιατρικά (αιματολογική εξέταση, εμβόλιο, στείρωση, απέκτησε βιβλιάριο υγείας και την υποχρεωτική από τον νόμο ηλεκτρονική ταυτότητα-mickrochip). Καθώς, δεν είναι δυνατή η φιλοξενία σε κάποιο σπίτι κι ο δήμος δε διαθέτει καταφύγιο, για να μην είναι στο δρόμο, μεταφέρθηκε για διαμονή σε νόμιμο, ιδιωτικό, εκπαιδευτικό ξενώνα σκύλων κοντά στα Μέγαρα. Έπειτα, δημιουργήθηκε η αγγελία υιοθεσίας του που προωθείται. Το μηνιαίο κόστος διαμονής του στον ξενωνα είναι 270€ (διαμονή, τροφή, εκπαίδευση).

Επειδή η ολιγομελής εθελοντική ζωοφιλική ομάδα δυσκολεύεται να καλύπτει μόνη χωρίς βοήθεια το κόστος της διαμονής, γίνεται έκκληση ώστε να βρεθούν μερικοί άνθρωποι για τους 3 μήνες του καλοκαιριού που ο καθένας θα καταθέτει κάθε μήνα 12€ στον τραπεζικό λογαριασμό του ξενώνα, προκειμένου ο σκυλάκος να παραμείνει εκεί ασφαλής και με φροντίδα, μέχρι κάποιο καλό σπιτικό να διαβάσει την αγγελία υιοθεσίας του που προωθείται, να ενδιαφερθεί και να υιοθετηθεί.

Για διαφάνεια κι ενημέρωση όλες οι καταθέσεις καταγράφονται σε πινακάκι με το όνομα, την ημερομηνία και το ποσό τη κατάθεσης. Όσοι/-ες θέλετε να βοηθήσετε αρχικά ευχαριστούμε, η βοήθειά σας είναι πολύτιμη κι έπειτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:
Ημιαδεσποτάκια Αττική

Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: [email protected]

Instagram: imiadespotakia_attiki
Tηλ: 6949972481
 

Ράτσα: Αμερικάνικο Σταφορντσάιρ τεριέ - American Staffordshire Terrier
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 9811000132112121
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 11 / 6 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (31)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.