Ο εκπαιδευμένος, χαρούμενος, έξυπνος Λουκάς είναι προς υιοθεσία και ψάχνει σπιτάκι (χαρίζεται), μαθημένος για να ζει μες στο σπίτι και μόνο μες στο σπίτι

Περιγραφή

Ο εκπαιδευμένος, χαρούμενος, έξυπνος Λουκάς είναι προς υιοθεσία και ψάχνει σπιτάκι (χαρίζεται)
microchip: 98100236524132

Ο Λουκάς περιθάλπηκε, τον Νοέμβριο 2023 από την ομάδα Ημιαδεσποτάκια Αττική, όταν βρέθηκε αδέσποτος σε δρόμο της Αθήνας να κυνηγά τις γάτες του δρόμου που φροντίζονται από ζωόφιλους κατοικους της γειτονιάς.

Εγκαταλείφθηκε από κάποιο άγνωστο κι ακατάλληλο σπιτικό που τον είχε αγοράσει προφανώς κουτάβι, από κάποιο άγνωστο κι ακατάλληλο εκτροφείο ή παράνομη χωρίς άδεια-σπιτική ερασιτεχνική εκτροφή, καθώς τέτοια σκυλάκια δε γεννιούνται στους δρόμους. Ο σκυλάκος δόθηκε από το εκτροφείο σκύλων ή το σπίτι που έκανε το ζευγάρωμα, χωρίς ηλεκτρονική ταυτότητα και παρέμεινε έτσι. Έτσι η εγκατάλειψή στο δρόμο ήταν εύκολη και χωρίς ίχνη-στοιχεία. Είναι American Staffordshire Terrier 2-3 ετών, δηλαδή ανήκει στην οικογένεια των Pit Bull.

Μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο, έκανε όλα τα απαραίτητα κτηνιατρικά (αιματολογική εξέταση, εμβόλιο, στείρωση, απέκτησε βιβλιάριο υγείας και την υποχρεωτική από τον νόμο ηλεκτρονική ταυτότητα-mickrochip) και μεταφέρθηκε για διαμονή στο νόμιμο, ιδιωτικό, εκπαιδευτικό ξενώνα εξαιρετικού θετικού εκπαιδευτή σκύλων κοντά στα Μέγαρα με μηνιαίο κόστος διαμονής. Εκεί μαθαίνει συνέχεια νέα πράγματα με απόλυτη επιτυχία. Είναι έτοιμος πια να βρει το δικό του σπιτάκι, τη δική του παντοτινή, καλή οικογένεια.

Περισσότερες πληροφορίες στο συνδεσμο παρακάτω που είναι το album του:
https://www.facebook.com/media/set?set=a.3489147658002747&type=3

Ράτσα: Αμερικάνικο Σταφορντσάιρ τεριέ - American Staffordshire Terrier
Ηλικία: 2 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 9811000132112121
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 13 / 7 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (38)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.