Η Ναόμι αναζητάει τον άνθρωπό της

Περιγραφή

Η Ναόμι ζητάει τόσα χρόνια τον άνθρωπο που θα της δώσει την ευκαιρία να ζήσει.... Όχι κλεισμένη σε ένα κλουβί, ολομόναχη, εκτεθειμένη στο κρύο και τη ζέστη....

Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει υπάρξει ούτε ένας. Το γιατί είναι κάτι που, εμείς τουλάχιστον, δεν μπορούμε να δούμε. Εμείς βλέπουμε μόνο ένα υπέροχο, πολύ άτυχο πλάσμα

Πλέον οι επιλογές μας λιγοστεύουν. ΔΕΝ υπάρχει χρόνος. ΔΕΝ υπάρχει χώρος. Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να βρούμε εγκαίρως μια λύση.

"Ζούσα σε ένα χωριό της Κρήτης. Αδύναμη και άρρωστη προσπαθούσα να επιβιώσω και να ταΐσω τα μωρά μου. Κάποιες φορές έβρισκα φαγητό, κάποιες έψαχνα στους κάδους, κάποιες φορές εμένα νηστική.  Κάποιοι άνθρωποι μου έδιναν νερό κάποιοι με χτυπούσαν…μέχρι που εθελοντές μας μάζεψαν και μας πήγαν σε ένα καταφύγιο. Τα μωρά μου βρήκαν σπίτι και εγώ έκανα τη θεραπεία μου και πήρα βάρος.

Έκτοτε, εδώ και 4 χρόνια, ζω στο καταφύγιο. Έχω πάντα νερό, φαγητό και βόλτα αλλά κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για μένα. Τόσα χρόνια οι φίλοι στα διπλανά κλουβιά φεύγουν για τα σπίτια τους, έρχονται άλλοι φίλοι και εγώ πάντα εδώ. Στο ίδιο κλουβί. Δεν έχω κάνει κακό σε κανένα από τους φίλους μου και σε κανένα άνθρωπο. Κάθε φορά που έρχονται επισκέπτες πιστεύω ότι θα με πάρουν αλλά δυστυχώς κανείς…  Ξέρω ότι δεν είμαι μικρή και ανοιχτόχρωμη όμως έχω μια μεγάλη καρδιά και πολύ αγάπη. Θέλω απλά μία ευκαιρία. Πλέον το καταφύγιο που με φιλοξενούν κλείνει και ακούω ότι δεν υπάρχει πουθενά χώρος για μένα…Δεν θέλω να γυρίσω πίσω στο δρόμο αλλά έχω αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου…Θα μου δώσεις την ευκαιρία που ψάχνω τόσα χρόνια;"

Ναόμι είναι περίπου 5-6 ετών. Όταν βρέθηκε ήταν ήδη θετική σε λεϊσμανίαση. Έκτοτε έκανε θεραπεία και οι εξετάσεις τις είναι εξαιρετικές τα τελευταία 3 χρόνια.

Από τη διάσωση της βρίσκεται σε καταφύγια όπου έχει συνεχώς επαφή με άλλα σκυλιά με τα οποία είναι φιλική. Δεν έχει ζήσει με γάτες. Όταν έρχεται σε επαφή με αυτές στη βόλτα της, δεν έχει δείξει να επιτίθεται. Σε ένα περιβάλλον με άλλα ζώα, η Ναόμι θα πρέπει να έρθει σταδιακά σε επαφή μαζί τους, όπως πρέπει να συμβαίνει και σε κάθε περίπτωση όταν έρχεται ένα νέο ζωάκι στο σπίτι μας.

Βρίσκεται Ηράκλειο Κρήτης αλλά μπορεί να ταξιδέψει οπουδήποτε βρεθεί ο άνθρωπος της

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 941000027635089
Περιοχή: Πειραιάς, Αττική

Καταχώρηση: 1 / 9 / 2023

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: eleni,petropoulou
Τηλέφωνο: 6941677899

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.