Η βοήθειά σας είναι σημαντική, καθώς η ομάδα μόνη, χωρίς βόηθεια δε θα τα καταφέρει, με βοήθεια ναι. Υπάρχει υπόλοιπο χρέος στις διαμονές τους που καλό είναι να εξοφληθεί εως τις 30 Απριλίου. Ο Λουκάς έχει χρέος 270€ κι η Φλώρα 600€. Ζητούνται μηνιαίοι στηρικτές ή στηρικτές που θα καταθέσουν μια φορά κι όλοι μαζί να καταφέρουμε να είναι τα σκυλάκια ασφαλή μέχρι να υιοθετηθουν.

Περιγραφή

Η βοήθειά σας είναι σημαντική, καθώς η ομάδα μόνη, χωρίς βόηθεια δε θα τα καταφέρει, με βοήθεια ναι.
Υπάρχει υπόλοιπο χρέος στις διαμονές τους που καλό είναι να εξοφληθεί εως τις 30 Απριλίου. Ο Λουκάς έχει χρέος 270€ κι η Φλώρα 600€.

Ζητούνται μηνιαίοι στηρικτές ή στηρικτές που θα καταθέσουν μια φορά κι όλοι μαζί να καταφέρουμε να είναι τα σκυλάκια ασφαλή μέχρι να υιοθετηθουν.

Έκκληση, για τον πρώην αδέσποτο και νυν περιθαλπόμενο και προς υιοθεσία σκυλάκο Λουκά και για την πρώην αδέσποτη και νυν περιθαλπόμενη σκυλίτσα Φλώρα, για οικονομικούς στηρικτές για την κάλυψη της μηνιαίας διαμονής τους στο νόμιμο, καλό, ιδιωτικό, εκπαιδευτικό κέντρο και ξενώνα, αντίστοιχα.
Για να έχουν ασφαλή διαμονή και να μην είναι στον δρόμο μέχρι να υιοθετηθούν.

Ο Λουκάς κι η Φλώρα περιθάλπηκαν από τον δρόμο.
Μεταφέρθηκαν στο κτηνιατρείο κι έκαναν τα απαραίτητα κτηνιατρικά (εμβόλιο, αιματολογικές εξετάσεις, στείρωση κι απέκτησαν βιβλιάριο υγείας κι ηλεκτρονική ταυτότητα). Μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικούς, νόμιμους, επαγγελματικούς χώρους για διαμονή, προκειμένου να είναι ασφαλείς κι όχι στο δρομο, μέχρι καλά σπιτάκια να διαβάσουν τις αγγελίες υιοθεσίας τους που προωθούνται, να ενδιαφερθούν και να υιοθετηθούν.

Το μηνιαίο κόστος διαμονής για τον Λουκά στο νόμιμο, εκπαιδευτικό, ιδιωτικό, πολύ καλό εκπαιδευτικό κέντρο είναι 270€ και περιλαμβάνει τροφή, διαμονή κι εκπαίδευση και για τη Φλώρα η διαμονή της στον νόμιμο, ιδιωτικό, πολύ καλό ξενώνα για σκύλους είναι 220€ και περιλαμβάνει διαμονή και τροφή. Ο δήμος δεν έχει χώρο για τα ζωάκια κι ούτε εμείς ως ομάδα έχουμε κάποιο χώρο τύπου καταφύγιο. Επίσης, η φιλοξενία σε κάποιο σπίτι μας, είναι ανέφτικτη, επειδή τα σπίτια μας έχουν γάτες και τα δυο σκυλάκια δεν είναι φιλικά με γάτες. Έτσι γίνεται έκκληση για ζωόφιλους ανθρώπους που θα θέλουν να βοηθησουν ένα από τα 2 σκυλάκια για 3 μήνες και ο καθένας/ η καθεμιά θα καταθέτει 12€ στον τραπεζικό λογαριασμό του χώρου που βρίσκονται. Όλες οι καταθέσεις γίνονται στον τραπεζικό λογαριασμό του χωρου και για διαφάνεια κι ενημέρωση καταγράφονται σε πινακάκι, στο ειδικό προφίλ που έχει φτιαχτεί για αυτό τον λόγο, για διαφάνεια κι ενημέρωση.
Όσοι ζωόφιλοι άνθρωποι θέλετε να βοηθήσετε, αρχικά ευχαριστούμε κι έπειτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ολιγομελής εθελοντική ζωοφιλική ομάδα
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: [email protected]
Instagram: imiadespotakia_attiki
Tηλέφωνο και viber επικοινωνίας: 6949972481

 

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 9811000132112121
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 17 / 4 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (69)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.