Το γράμμα της Φλώρας  Ένα γλυκό  σπιτάκι για το γλυκό Φλωράκι

Περιγραφή

Το γράμμα της Φλώρας 
Ένα γλυκό  σπιτάκι για το γλυκό Φλωράκι
Γειά σας. Με λένε Φλώρα, από το γνωστό γλυκό, διότι είμαι πολύ γλυκιά και παραδοσιακή. Βρέθηκα στον δρόμο και περιθάλπηκα. Έχω φιλοξενηθεί ένα χρόνο σε διαμέρισμα και 2 έτη τώρα διαμένω σε νόμιμο, πολύ καλό ξενώνα. Ανυπομονώ μα βρω το δικό μου σπιτάκι και τη δική μου οικογένεια.
Είμαι εμβολιασμένη, στειρωμένη, με βιβλιάριο υγείας και ηλεκτρονική ταυτότητα. Είμαι 6 ετών ημίαιμη Τσοπανοσκυλίτσα. Είμαι μαθημένη και κατάλληλη για διαμέρισμα. Είμαι φιλική, κοινωνική, λιχούδο, χαρούμενη και πολύ έξυπνη. 


Ονομάζομαι Φλώρα, είμαι 6 ετών, ημίαιμη τσοπανοσκυλίτσα, εμβολιασμένη, στειρωμένη, με βιβλιάριο υγείας και την υποχρεωτική από τον νόμο ηλεκτρονική ταυτότητα (microchip).
Περιθάλπηκα  από τον δρόμο, από την εθελοντική ζωοφιλική ομάδα Ημιαδεσποτάκια Αττική πριν 3 χρόνια, από το δρόμο που ήμουν αδέσποτη σε δήμο της ανατολικής Αττικής. Αρχικά  για ένα χρόνο διέμεινα σε πολυκατοικία, στο νοικιαζόμενο, μικρομεσαίο, διαμέρισμα ζωόφιλης εθελόντριας. Ήμουν ήσυχη, ήρεμη όταν έμενα μόνη και περνούσα όμορφα. Όμως, μετά από 1 χρόνο το σπιτικό μετακόμισε κι έτσι μεταφέρθηκα σε πολύ καλό, νόμιμο, ιδιωτικό ξενώνα (pet hotel, ενδιαίτημα) με μηνιαίο κόστος διαμονής 220€ (200 διαμονή+20€ τροφή). Είμαι ασφαλής, με φροντίδα και περνώ καλά, όμως πια θέλω το δικό μου σπιτάκι, τη δική μου οικογένεια και να ανήκω κάπου, είμαι σκύλος κι έτσι είμαι κοινωνικό κατοικίδιο ζωάκι συντροφιάς. Ενημερώνομαι ότι άλλα σκυλάκια, άλλοι φίλοι μου που περιέθαλψε η ομάδα βρήκαν καλά σπιτάκια και κάθε φορά εύχομαι η επόμενη να είμαι εγώ.
Είμαι πολύ γλυκιά, πολύ έξυπνη, πολύ χαδιάρα, στοργική, πιστή, υπάκουη, αποφασιστική, γενναία, ευπροσάρμοστη, καλοσυνάτη, με υψηλό αίσθημα ευθύνης,  με χαρά κι αγάπη για τα παιδιά και τον κηδεμόνα, σκυλίτσα. Έχω ανάγκη από αγάπη, την οποία δίνω απλόχερα, αλλά είμαι κι ανεξάρτητη. Έχω ισορροπημένο χαρακτήρα και κοιτω μόνο τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Είμαι επίσης, ήρεμη όταν κάνω μπάνιο και στη μεταφορά μου με αμάξι, αμέ! Το όνομά μου  προέρχεται από τη θεά της ιταλικής μυθολογίας που αντιπροσώπευε την άνοιξη, τα λουλούδια, τη βλάστηση καθώς ήταν μια παρουσία που έφερνε πραγματικά την άνοιξη. Στα λατινικά το όνομά μου σημαίνει λουλούδι. Είμαι σχεδόν πάντα με το χαμόγελο κι ήρεμη. Ενώ, η φυλή μου είναι ίδια με τον σκύλο  του Μεγάλου Αλεξάνδρου το γνωστό Τσοπανόσκυλο που είναι ένας σκύλος χωρίς προβλήματα υγείας και χρόνιες νόσους. Αν είστε λάτρης της ταινίας Beethoven και του σκύλου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην πιο σύγχρονη κι εξελιγμένη μορφής της, κατάλληλη κι ήρεμη για διαμέρισμα είμαι η πιο ταιριαστή επιλογή για εσάς.
Ο σκύλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου το γνωστό Τσοπανόσκυλο είναι ένας σκύλος χωρίς προβλήματα υγείας και χρόνιες νόσους. Είμαι έξυπνη, στοργική, πιστή, υπάκουη, αποφασιστική, γενναία, ευπροσάρμοστη, γλυκιά, καλοσυνάτη,   με υψηλό αίσθημα ευθύνης, χαρά κι αγάπη για τα παιδιά και το αφεντικό. Έχει ανάγκη από αγάπη, την οποία δίνει απλόχερα, αλλά είναι κι ανεξάρτητη.  Έχω ισορροπημένο χαρακτήρα και κοιτά μόνο τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Όπως τα περισσότερα αδέσποτα έχω δεχτεί κι εκείνη τη βιαιότητα κάποιων ανθρώπων, όμως  ως ένα σκυλάκι της αγάπης, της θαλπωρής, δεν πτοήθηκα! Γνωρίζοντας παράλληλα και πραγματικούς ανθρώπους, κράτησα αυτό από το ανθρώπινο είδος μ κι έτσι είναι μια πολύ  φιλική με όλο τον κόσμο σκυλίτσα. Είμαι 5-6 ετών, ημίαιμη τσοπανοσκυλίτσα. Με τα σκυλάκια είμαι φιλική, με τα γατάκια όχι. Είμαι ήσυχη, υπερ-κατάλληλη σε μικρό ή μεγάλο στο διαμέρισμα κι έχω σπιτικούς τρόπους, καθώς έχει φιλοξενηθεί για περισσότερο από 1 χρόνο  σε πολυκατοικία, στο νοικιαζόμενο, μικρομεσαίο,  διαμέρισμα μέλους της ομάδας. Τώρα διαμένω σε πολύ καλό, νόμιμο, ιδιωτικό  ξενωνα κατοικιδίων, με μηνιαίο κόστος διαμονής 220€.

Δίνομαι- ψάχνω σπιτάκι για εντός Αττικής με υπεύθυνη δήλωση/συμβόλαιο υιοθεσίας,  ως κοινωνικό κατοικίδιο ζωάκι συντροφιάς κι ισότιμο μέλος της οικογένειας, σε σπιτικό που θα  προσφέρει ευζωία κι έχει συνειδητοποιήσει την πολυετή χαρά και την πολυετή ευθύνη που προσφέρει κι έχει η υιοθεσία ενός κοινωνικού, κατοικιδιου ζωου συντροφιάς (σκυλου ή γάτας).

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στο album της στο παρακάτω link:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=imiadespotakia&set=a.3225362561047926

και στη σελίδα: https://www.facebook.com/profile.php?id=100085086547261

Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:
Ημιαδεσποτάκια Αττική

Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: [email protected]

Instagram: imiadespotakia_attiki
Tηλέφωνο και viber επικονωνίας: 6949972481

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 9811000132112121
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 23 / 4 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (71)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.