αδεσποτος Πλανητης

Στο χώρο της Εξοχής στη Θεσσαλονίκη, πολύ κοντά στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ζουν ευτυχισμένες εδώ και ένα χρόνο 80 περίπου μουρίτσες. Άλλες μικρές και άλλες μεγάλες, άλλες υγιείς και άλλες άρρωστες, άλλες όμορφες και άλλες ασχημούλικες. Όλα ξεκίνησαν όταν ο φόβος εξόντωσης των σκύλων της περιοχής οδήγησε την Ελένη να αρχίσει να μαζεύει όσα σκυλάκια κινδύνευαν εκεί κοντά. Με τον καιρό οι σκύλοι αυξάνονταν. Από 10 έγιναν 20, μετά 30, μετά 40 και πλέον 319 ποδαράκια (79 τετράποδοι και 1 τρίποδος μπελάς) έχουν βρει αγάπη και προστασία. Τα έξοδα πολλά. Γιατροί, φάρμακα, τροφές… Και τα έσοδα ελάχιστα, αφού τα μοναδικά έσοδα του Αδέσποτου Πλανήτη προέρχονται από φίλους και φίλες που αγαπούν τα ζώα και θέλουν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν. Πολύ σύντομα ο Αδέσποτος Πλανήτης θα γίνει επισήμως και φιλοζωικό σωματείο διευρύνοντας τη δράση του και βοηθώντας ακόμα πιο αποτελεσματικά και οργανωμένα τις φατσούλες που έχουν ανάγκη.

80 μουρίτσες μας χρειάζονται. Ακόμα και το πιο μικρό ποσό μεταφράζεται σε χούφτες κροκέτας που εξασφαλίζουν την επιβίωση σε σκύλους που μέχρι τώρα πέθαιναν στους δρόμους αβοήθητοι. Και η πιο μικρή βοήθεια είναι σημαντική.

Όλοι μαζί μπορούμε. Μπείτε στην ομάδα του facebook, επισκεφτείτε τον χώρο, γνωρίστε μας, χαϊδέψτε τις φατσούλες και βοηθήστε όπως μπορείτε !!! ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ!

Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6974832662
Website: http://www.strayplanet.gr
Facebook: https://www.facebook.com/adespotosplanitis/