Ψάχνω σπιτάκι !!

Περιγραφή

Γλυκύτατος σκυλάκος, πολύ ταλαιπωρημένος στην ζωή του, έχει νιώσει τον φόβο και την απόρριψη, στα χέρια ενός συλλέκτη. Δεμένος με κοντή αλυσίδα μέσα σ’ ένα μισοκατεστραμμένο σπίτι με καρφωμένες σανίδες στα παράθυρα και υπεράριθμα ζώα στον ίδιο χώρο, όλα σε τραγικές συνθήκες. 
Στα χέρια των εθελοντών μας έχει ξεπεράσει πολλά από αυτά που τον πλήγωσαν και είναι ένα γλυκύτατο σκυλάκι που όμως ακόμα τρομάζει εύκολα. Στους δυνατούς θορύβους, η καρδούλα του χτυπάει γρήγορα και τα ματάκια του πεταρίζουν, το κορμάκι του συρρικνώνεται το κεφαλάκι του χαμηλώνει στην γη. Αναζητά την ασφάλεια κοντά στους ανθρώπους που αγαπάει και προτιμάει να βρίσκεται σε εσωτερικό προφυλαγμένο χώρο και όχι στο ύπαιθρο. 
Δεν του ταιριάζει η ζωή έξω. Θέλει μια ήσυχη γωνίτσα σ’ ένα σπίτι, ένα χώρο κάτω από το κρεβάτι να κρυφτεί. Δεν θα πειράξει κανέναν και τίποτα, μόνο μια ήσυχη γωνίτσα να τρυπώσει. Αυτό του είναι αρκετό. Αν υπάρχει κάποιος που έχει μια διαθέσιμη γωνίτσα στην καρδιά του και στο σπίτι του, ας βοηθήσει τον Σκούμπυ μας. Είναι τόσο καλόβολος που ταιριάζει με όλα τα σκυλιά και τα γατάκια. 
Σύλλογο Ζωόφιλων Αγίας Παρασκευής (αρ. πρωτο. 1274/91) τηλ. 6936545274
Αριθμός microchip: 900182001662280

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: Άγνωστο
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: Έχει
Περιοχή: Σπάρτη, Πελλοπόνησος

Καταχώρηση: 26 / 1 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Strays Sparta Greece
Τηλέφωνο: 6971971603

Άλλες αγγελίες του χρήστη (49)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.