Όλα τα άρθρα

Όροι Χρήσης

Το vrespet.gr είναι μια ιστοσελίδα που έχει σκοπό την διευκόλυνση εύρεσης μικρών φίλων για ανθρώπους που θα τα αγαπούν και θα τους δίνουν την απαραίτητη φροντίδα!

Παράλληλα, μπορείτε να εισάγετε αγγελίες σε περίπτωση που χάσατε το ζωάκι σας, θέλετε να το δώσετε (με τίμημα ή χωρίς) σε κάποιον άλλο ιδιοκτήτη ή αν προσφέρετε τροφές, αξεσουάρ και υπηρεσίες για ζώα.

Ακόμα, το vrespet.gr περιέχει ένα κατάλογο επαγγελματιών ώστε να είναι εύκολη η εύρεση προϊόντων και υπηρεσιών που είναι απαράιτητα για τη συμβίωση μας με τα κατοικίδια ζώα. 

Αν εκπροσωπείτε φιλοζωϊκό σύλλογο ή αν προσωπικά φροντίζετε αδέσποτα και προσπαθείτε να τα χαρίσετε, γραφτείτε σαν φιλοζωικός συλλογος - ομάδα ώστε να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία στην πρόσθεση και επεξεργασία αγγελιών. Θα κάνουμε τα πάντα για να διευκολύνουμε το έργο σας.

Το vrespet.gr δεν διαθέτει ούτε εμπορεύεται κατοικίδια ζώα παρα μόνο υπάρχει σαν χώρος διασύνδεσης - ανάρτησης αγγελιών. 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

Διαβάστε εδώ για το νόμο 4039/2012 και μην δημοσιεύετε αγγελίες που παραβιάζουν το νόμο.

Ποτέ μην δίνετε προκαταβολή αν ενδιαφέρεστε για κάποιο ζώο. Αν κάποιος πωλητής σας ζητήσει προκαταβολή, μην συμφωνήσετε σε αυτόν τον τρόπο πληρωμής καθώς υπάρχει περίπτωση να προσπαθούν να σας εξαπατήσουν!

Ευχαριστούμε,
ομάδα διαχείρισης vrespet.gr
 


Πως να κάνουμε μπάνιο το σκυλάκι μας

Αλλεργίες στους σκύλους

Νόμος 4039/2012, 2 Φεβρουαρίου 2012

Όροι Χρήσης