Πάμπλο

Περιγραφή

➡️Το Πάμπλο τον βγάλαμε πριν δύο χρόνια από το Δικεπαζ για να τον σώσουμε από την ευθανασία.Ειχε βρεθεί πολύ κακοποιημένος πρισμένος κυριολεκτικά από το ξύλο. 

➡️Ο Πάμπλο έκτοτε ζει σε κλουβι πανσιόν και είναι δύσκολη η εκπαίδευση του στο χώρο χρειάζεται να ΥΙΟΘΕΤΉΘΕΙ έτσι ώστε να εκπαιδευτει μαζί με τον κηδεμόνα του .

➡️ Χρειάζεται να πάει σε έναν χώρο εξωτερικό σε έναν άνθρωπο που θα τον αγαπήσει και θα ακολουθήσει τις οδηγίες του εκπαιδευτη μας έτσι ώστε να γίνει το δέσιμο μεταξύ τους να εμπιστεύεται ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ έναν άνθρωπο και σιγά σιγά να μπει και μέσα στο σπίτι .

➡️Ο Πάμπλο ΔΕΝ ΕΠΙΤΊΘΕΤΑΙ , ΦΟΒΆΤΑΙ ❗❗Νιώθει πολύ ανασφάλεια , Νομίζει πως η επαφή του με ανθρώπο είναι μόνο το ξύλο . ⭕⭕ΑΝΑΣΦΆΛΕΙΑ νιώθει⭕⭕

χρειάζεται να ζήσει μια καθημερινή ρουτίνα σχέσης με ΕΝΑΝ άνθρωπο .

➡️ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που θα τον αγαπήσει και θα τον σώσει πραγματικά και θα τον βγάλει από τη φυλακή του ;; Τον σώσαμε η τον καταδικάσαμε τελικά ;;; 

➡️Αρ Μικροτσίπ 900111881099870

➡️6907148902

Ράτσα: Πίτ μπούλ - pitbull
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 9500002416578
Περιοχή: Νίκαια, Αττική

Καταχώρηση: 7 / 5 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Κελλυ Κοκορακη
Τηλέφωνο: 6971610497

Άλλες αγγελίες του χρήστη (5)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.