Η αγγελία βρίσκεται σε 'Παύση'! Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης έχει επικοινωνήσει με ενδιαφερόμενους και δεν θέλει προς το παρόν νέα τηλέφωνα! Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

ROMEO λευκό όνειρο.

Περιγραφή

Είναι πανέμορφος, εντυπωσιακός, μεγαλοπρεπής και υπερήφανος ! Λαμπερός όπως και το χρώμα του. Στο παραμύθι σίγουρα θα ήταν πρίγκηπας.  Άριστος χαρακτήρας, κοινωνικός και ισορροπημένος. Λατρεύει την ανθρώπινη συντροφιά και τα χάδια. Συνδυάζει και διαθέτει ό,τι μπορεί να ζητάμε από ένα σκυλί ! Τον αγαπάς αμέσως μόλις τον γνωρίσεις, σε λατρεύει αν είσαι δικός του. Κατάλληλος και για οικογένεια με παιδιά. Ζητήστε να τον δείτε. Εσείς θα αποκτήσετε έναν πολύτιμο σύντροφο και ο Romeo τους δικούς του ανθρώπους που όταν αισθανθεί την αγάπη τους θα το ανταποδώσει με στιγμές λατρείας. Είναι υγιέστατος, με πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις, τσιπαρισμένος, εμβολιασμένος, στειρωμένος, έχει αποπαρασιτωθεί εσωτερικά - εξωτερικά και θα δοθεί όπως ορίζει ο νόμος με βιβλιάριο υγείας και υπεύθυνη δήλωση.

Ράτσα: Γκόλντεν Ριτρίβερ - Golden Retriever
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 00000000000000000000
Ημίαιμο
Περιοχή: Αγιά Παρασκευή, Αττική

Καταχώρηση: 12 / 6 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Ευτυχία
Τηλέφωνο: 6971572849

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.