Έτοιμη για σπίτι! Η Σίσσυ, η "μικρή" πριγκίπισσα

Περιγραφή

 ΈΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΣΠΊΤΙ!!! Η Σίσσυ είναι μία μικρή πριγκίπισσα καθώς δεν φαίνεται πως είναι 8-10 ετών. Ζυγίζει 14,5 κιλά. Είναι πραγματικά ιδανική για μικρό σπίτι καθώς είναι πάρα πολύ φιλική με όλους, τρομερά ήρεμη, καθόλου υπερκινητική και ξαπλώνει δίπλα σου για να σου κάνει συντροφιά (εκτός από τις στιγμές που θέλει χαδάκια και σου δείχνει την κοιλίτσα της ). Μέχρι και τηλεόραση βλέπει!!!. Την φιλοξενούμε δύο βδομάδες στο σπίτι μας και δεν έχει κάνει την ανάγκη της ούτε μία φορά μέσα στο διαμέρισμα, είτε στο μπαλκόνι. Ακούει σε εντολές π.χ να ξαπλώσει ή να βγει στο μπαλκόνι ή να μην μπει μέσα στο σπίτι. Ξέρει να κάνει βόλτα με λουρί και φυσικά να κάνει την ανάγκη της έξω. Μέσα στο αμάξι είναι επίσης πολύ ήρεμη. Πραγματικά είναι μία αξιολάτρευτη σκυλίτσα, απλά ιδανική για σπίτι, που το μόνο που ζητάει είναι συντροφιά, χαδάκια, και πολλή αγάπη.  

Δώστε της μία δεύτερη ευκαιρία. Το αξίζει με το παραπάνω!  

 

 Αυτή τη στιγμή είναι Χανιά, αλλά στο τέλος του μήνα θα μεταφερθεί στην Αθήνα.

 Η ιστορία της: Ένα βράδυ βρήκαμε τη Σύσση να περιπλανιέται στην πόλη των Χανίων. Μόλις είδε πως της δώσαμε έστω και λίγη προσοχή, μας ανταπέδωσε με το να γυρνάει ανάποδα, για να τη χαϊδέψουμε στη κοιλίτσα της και να κουνάει την ουρά της σαν τρελή. Μας ακολούθησε μέχρι το σπίτι μας γεμάτη χαρά και νάζι. Έχοντας μας κλέψει την καρδιά δεν καταδεχτήκαμε να κλείσουμε την πόρτα σε αυτή την γλυκύτατη μουσουδίτισα. Έτσι την πήραμε στο σπίτι μας. 

 Την πήγαμε σε κτηνίατρο την επόμενη μέρα. Μας είπε είναι μια χαρά στην υγεία της και πως δεν του φαίνεται για αδέσποτη. Τσιπάκι δεν είχε, επομένως κάποιοι πρέπει να την παράτησαν έξω στον δρόμο, αφού αφισοκολλήσαμε και ανεβάσαμε σε ομάδες της περιοχής πως βρέθηκε αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς.Θα την κρατούσαμε εμείς,αλλά έχουμε ήδη σκύλο.

 Πλέον έχει τσιπάκι αλλά χωρίς πληροφορίες, επομένως δεν θα χρειαστεί κόστος για τσιπάκι, παρά μόνον η εισαγωγή των πληροφοριών του νέου της ιδιοκτήτη.  

Ότι θέλετε να μάθετε παρακαλώ καλέστε: 69808193366981464289 

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 94000002389716
Ημίαιμο
Περιοχή: Κρήτη

Καταχώρηση: 23 / 9 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Μαρία
Τηλέφωνο: 6980819336

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.