Ο TIGER ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ!!! ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Τηλ επικοινωνίας 6944254751

Περιγραφή

Ο TIGER ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ!!! ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. Τηλ επικοινωνίας 6944254751

Ο Tiger είναι ημιαιμακι. Είναι 3 χρονών και 18 κιλά. Βρέθηκε στην κυριολεξία ξεχασμένος στον βιολογικό χώρο του Νοσοκομείου του Ρίου. Ήταν τρομερά υποσιτισμένος και καχύποπτος μα ταυτόχρονα αναζητούσε στοργή και αγάπη .. Ένα βράδυ ακουσε φιλοζωη κυρία  τα σκυλάκια της γειτονιάς της να γαυγίζουν, είχε έρθει μυρίζοντας την διαδρομή στο σπίτι της καθώς μένει κοντά στον χώρο όπου ήταν αδεσποτακος. Χωρίς να το σκεφτει τον έβαλα σπίτι της προσωρινα.Τα πήγε άψογα με τα δικά της ζωάκια, είναι τρομερά ησυχος,τρομερα χαδιάρης, παιχνιδιάρης πολύ με όλα τα σκυλάκια και τις γατούλες. Αποφεύγει τους τσακωμούς και υποχωρεί πάντα. Στο αυτοκίνητο του αρέσει να βγάζει έξω το κεφάλι του. Δεν λερώνει τον χώρο του .

Έχει πλήρες βιβλιάριο υγείας, είναι στηρωμενος, τσιπαρισμενος και υγιέστατος .Θα δοθεί μέσω συμβολαίου και  ως μέλλος οικογενείας όχι για αυλή η μπαλκόνι. Μένει τώρα σε καταφύγιο και είναι κρίμα ένα τέτοιο υπέροχο πλάσμα να είναι σε ένα κλουβί καταφυγίου. ‘Όποιος τον υιοθετήσει θα έχει ένα παντοτινό φιλαράκι. Μεταφέρεται και σε άλλες πόλεις μετά συνεννοήσεως. (Στις φώτος φένεται μεγαλύτερος σε ύψος από ότι είναι)

Τηλ επικοινωνίας 6944254751

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 3 μηνών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 9900000004578295
Ημίαιμο
Περιοχή: Λάρισα, Θεσσαλία

Καταχώρηση: 9 / 11 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Τηλέφωνο: 6985852112

Άλλες αγγελίες του χρήστη (14)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.