Κωστάκης

Περιγραφή

Ένας κα-τα-πλη-κτι-κός νεαρούλης κύριος που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος και υποσιτισμένος λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη. Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην οικογένειά μας έδειξε τον υπέροχο χαρακτήρα του. Ξαπλωμένος δίπλα στην πορτούλα του, με σακατεμένο ποδαράκι και τόσο αδύναμος από την πείνα που δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί, έγλυφε από ευγνωμοσύνη τα χέρια των εθελοντών που τον τάιζαν και τον χάιδευαν. Ένα μάτσο κοκαλάκια με δύο τεράστια θλιμμένα ματάκια και μια χρυσή καρδούλα. 
Σήμερα ο Κωστάκης είναι ένας δυνατός και χαρούμενος τυπάκος που λατρεύει τα χαδάκια και τις αγκαλιές. Ήρεμος και ήσυχος, αλλά πάντα έτοιμος για βόλτες και παιχνιδάκια με ανθρώπους και άλλα σκυλάκια. Ανθρωποκεντρικός, τρυφερός, φιλικός και κοινωνικός, δένεται αμέσως με όποιον γνωρίσει και του χαρίζει απλόχερα την αγάπη και την αφοσίωσή του. Πολύ καλός στη βόλτα του με το λουρί, ήσυχος στο αμάξι, συνεργάσιμος στην περιποίησή του και φυσικά κούκλος !
Ένα ακόμα διαμαντάκι που περιμένει υπομονετικά να βρει τη δική του οικογένεια και να γνωρίσει τη ζωή έξω από τη μικρή του περιφραξούλα. 
Ο Κωστάκης είναι γεννημένος τον 12/2019 και ζυγίζει 25 -28 κιλάκια.

Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet, Θεσσαλονίκη
Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία στείλτε SMS στο 6984782350, γράψτε 'ενδιαφέρομαι για τον Κωστάκη' και θα σας τηλεφωνήσουμε σύντομα, ή στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο https://www.facebook.com/adespotosplanitis
(Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 2 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 00000000000000
Ημίαιμο
Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη

Καταχώρηση: 22 / 8 / 2023

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο: 6937473338

Άλλες αγγελίες του χρήστη (8)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.