ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ

Περιγραφή

Ο Ιβάν βρέθηκε εγκαταλελειμμένος όταν ήταν περίπου δυο ετών στην περιοχή της Κερατέας . Πείναγε πολύ κι ήταν εξουθενωμένος από την καθημερινότητα της αδέσποτης ζωής στην οποία προσπαθούσε να επιβιώσει με κάθε τρόπο, από τα αυτοκίνητα και τα δηλητήρια τα οποία έριχναν άνθρωποι πολύ συχνά στην περιοχή αυτή .

Διασώθηκε και ζει σε καταφύγιο στην Κερατέα όπου τον γνωρίσαμε στην ανοιχτή εθελοντική μας δράση. Σε αυτό το μέρος πήρε όλη την αγάπη και την φροντίδα που αποζητούσε, δυνάμωσε , ξανά στάθηκε στα πόδια του και βρήκε την αυτοπεποίθηση του. 

Έχει μια ιδιαιτερότητα- το αυτάκι του είχε σπάσει όταν του επιτέθηκε ένας άλλος σκύλος . Παρόλα αυτά αγαπάει τα υπόλοιπα σκυλάκια και χαίρεται να παίζει και να κάνει παρέα μαζί τους❤️.

 

Είναι πλέον σχεδόν 6 ετών και ανυπομονεί να βρει τον άνθρωπο που θα τον επιλέξει και θα του δείξει όλα τα όμορφα που κρύβει η ζωή σε ένα ζεστό σπιτικό. 

Είναι πολύ κοινωνικός και ήρεμος, λατρεύει την ανθρώπινη επαφή και ονειρεύεται μια ήρεμη ζωή με ασφάλεια και συντροφιά.

 

Βοηθήστε μας να βρούμε την οικογένεια υιοθεσίας του κάνοντας μια κοινοποίηση την αγγελία του

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 23442846284621
Περιοχή: Αθήνα, Αττική

Καταχώρηση: 7 / 12 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Κωνσταντίνα Μζ
Τηλέφωνο: 6946328108

Άλλες αγγελίες του χρήστη (6)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.