Μόρις! ❤️

Περιγραφή

Αυτός ο κούκλος βρέθηκε να τρέχει πανικόβλητος στην κεντρική αγορά στις Ερυθρές. Πιθανώς ακολούθησε την μυρωδιά από το αμάξι εθελόντριας από το εγκαταλελειμμένο ξωκλήσι έξω από το χωριό, όπου τον τάιζε! 
Τον εντοπίσαμε φανερά υποσιτισμένο, 
αδύναμο και φοβισμένο, με τις αγέλες των άλλων σκύλων να του επιτίθενται κι εκείνον να τρέχει στον δρόμο με κίνδυνο να τον πατήσουν τα διερχόμενα οχήματα! 
Δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε εκεί γιατί τώρα δεν θα τον είχαμε άλλο πια μαζί μας… Μόλις ανοίξαμε την πόρτα του αμαξιού ήρθε και μπήκε μόνος του μέσα, σαν να ήξερε! 
 

Αυτό που μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση και μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή είναι το πόσο αποζητάει το ανθρώπινο χάδι και τις αγκαλιές! Είναι ένας πολύ αγαπησιάρης, χαμογελαστός και γλυκός σκυλάκος! Μας φτιάχνει το κέφι κάθε φορά που τον βλέπουμε! Πολύ χαρούμενος κι έτοιμος πραγματικά για σπίτι! Πολύ φιλικός με όλους! 

Έχει ολοκληρώσει την θεραπεία του για καλαζάρ, υδτερα από 2 μήνες νοσηλείας σε ιδιωτική κλινική.

Εμείς κάναμε την αρχή, αλλά η υιοθεσία κι η φιλοξενία θα τον σώσουν στην ουσία! Είναι κρίμα να επανατοποθετηθεί και να κινδυνεύει στον δρόμο και στο κρύο ενώ έχει τόση αγάπη να δώσει δίπλα σου… Επικοινώνησε μαζί μας αν μπορείς να του προσφέρεις το παντοτινό του σπίτι ή μια γωνία για να προστατευτεί μέχρι τότε ❤️ τα έξοδα του θα είναι καλυμμένα από εθελόντριες! 

Πλέον φανερά φροντισμένος και πολύ χαρούμενος, αναζητάει λοιπόν το σπιτάκι του ❤️ 690 6032669

 

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 7 μηνών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 0
Περιοχή: Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Αττική

Καταχώρηση: 27 / 11 / 2022

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Ειρήνη Κοσμά
Τηλέφωνο: 6906032669

Άλλες αγγελίες του χρήστη (58)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.